Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2022 р., 14:08
ід початку війни, яку розгорнув російських окупант, в нашу область приїхали понад 143 тисячі внутрішньо переміщених осіб. Великі скупчення людей сприяють поширенню інфекційних хвороб.
07 Червня, 2022 р., 11:22
Пенсіонери, які після призначення пенсії офіційно працювали, тобто за них сплачено або вони самостійно сплатили єдиний соціальний внесок, кожні два роки набувають право на перерахунок пенсії. Такий перерахунок пенсії проводиться за зверненням пенсіонера або автоматично з 1 квітня.
06 Червня, 2022 р., 14:28
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП:
06 Червня, 2022 р., 14:27
ВУкраїні почала діяти постанова, яка дозволяє орендувати державне майно за спрощеною процедурою та на пільгових умовах під час воєнного стану, повідомляє Фонд Держмайна.
06 Червня, 2022 р., 13:40
27 травня 2022 року Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляло про отримання інформаційного повідомлення системи RASFF щодо виявлення несанкціонованої речовини етиленоксид в стабілізаторі Lygomme, що використовувався у виробництві морозива ТОВ «Торгова фірма «РУДЬ».
06 Червня, 2022 р., 10:49
Якщо ви ще не встигли скористатися онлайн сервісом «е-трудова» – зробіть це зараз, щоб зменшити ризики, пов’язані з втратою чи пошкодженням паперових документів під час воєнних дій на території України. Даною послугою вже скористалися майже 43 тисячі мешканців області.
06 Червня, 2022 р., 09:02
Війна змінила плани кожного українця, проте навіть у цей час ми маємо пам'ятати про власне здоров'я.
06 Червня, 2022 р., 08:47
Борщівник Сосновського  (Heracleum sosnowskyi Manden.) – багаторічна рослина до 2-3 метрів висоти, що виглядає наче величезний кріп, має товсте порожнисте стебло та великі перисті листки.
31 Травня, 2022 р., 16:34
Відділ безпечності харчових продуктів Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу споживачів: інформацію про харчові продукти оператори ринку зобов’язані надавати державною мовою (ст.10 Закону України від 06.12.2018 р. № 2639-VIII «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів»).
31 Травня, 2022 р., 16:34
Мінагрополітики відповідно до вимог ЄС впровадило уніфікований підхід до реєстрів кормів та каталогу кормових матеріалів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь