Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Червня, 2022 р., 11:14
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що на період дії воєнного стану суттєво спрощено процедуру встановлення та продовження інвалідності як для дорослих, так і для дітей. 
13 Червня, 2022 р., 11:13
Наявність смартфону й доступу до мережі інтернет суттєво полегшить життя співгромадянам, які через війну вимушені переїхати в межах країни. У застосунку Дія внутрішньо переміщені особи можуть скористатися низкою корисних електронних послуг. Яких саме? - про це йтиметься у серії матеріалів, опублікованих найближчим часом.
13 Червня, 2022 р., 09:15
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що Уряд ухвалив розроблене Мінсоцполітики рішення, яке спрощує організацію виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок.
13 Червня, 2022 р., 09:03
#МОЗ продовжує інформувати про вакцинацію проти COVID-19 за кордоном, щоб українці, які вимушено тимчасово залишають територію України, могли захистити себе.
10 Червня, 2022 р., 12:23
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
10 Червня, 2022 р., 11:22
До уваги зареєстрованих безробітних!
10 Червня, 2022 р., 11:19
Сьогодні Івано-Франківська обласна служба зайнятості пропонує власні послуги рекрутингу.
10 Червня, 2022 р., 10:17
Згідно з планами, які представив міністр з питань сільського господарства Німеччини Джем Оздемір, на кожному продукті тваринного походження, який виробляється та продається в країні, незабаром має бути вказано умови утримання тварин. Про це, як пише «Європейська правда», йдеться в публікації Euractiv.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь