Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Травня, 2022 р., 10:32
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області подає до уваги  інформацію про моніторинг цін на соціально значущі товари і лікарські засоби та заходи державного нагляду у сфері державних регульованих цін на ринку пального за період з 16 до 22 травня 2022 року.
23 Травня, 2022 р., 16:46
Асоціацією сільських селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) надає допомогу у підтримці уразливих домогосподарств, які постраждали від збройного конфлікту, втратили власне житло та тимчасово проживають у селах нашої громади, де сільськогосподарське виробництво є одним з основних джерел доходу. Надання допомоги йде в наборах – 50 кг картоплі, 1 порося (25кг) та корм для нього, 10 бройлерів (10 днів та 3 види корму для них),10 кур-несучок (120 днів та 1 корм для них)
23 Травня, 2022 р., 16:36
1900 внутрішньо переміщених осіб звернулося до обласного центру зайнятості за допомогою у працевлаштуванні, з них 653 особи отримали статус безробітного, працевлаштовано 315  людей. Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук у своєму telegram каналі.
23 Травня, 2022 р., 14:43
В сім’ї Галини та Володимира Юсипів Витвицької територіальної громади, народилася 10 дитина. В родині діти віком до 15 років, 5 хлопчиків та 5 дівчаток. Батько працює у Вигодському держлісгоспі, а мати доглядає дітей. Багатодітна родина проживає в індивідуальному житловому будинку.
23 Травня, 2022 р., 12:56
Вумовах воєнного стану імунізація — чи не найбільш ефективний метод убезпечити себе і своїх дітей від важких захворювань та їх наслідків. Здоров’я українців залишається найважливішим пріоритетом країни, тому і дотримання календаря щеплень не виняток.
23 Травня, 2022 р., 11:11
Шановні жителі Витвицької громади! Просимо Вас сьогодні, орієнтовно об 11 год. 45 хв. приєднатися до зустрічі загиблого Героя із с. Кальни нашої громади, кортедж з тілом буде рухатися через центр села Витвиця зі сторони Гошева. Анатолій Греков, родом з Луганської області. Втікаючи від війни він зі сім'єю оселився в селі Кальна приблизно 7 років тому. Навчався в сількій школі, згодом вступив у військовий навчальний заклад. Хлопцю виповнився 21 рік, він загинув, захищаючи нашу землю біля Попасної. Світла пам'ять Герою України!!!
23 Травня, 2022 р., 08:46
30 квітня цього року набув чинності Закон України від 15 лютого 2022 року № 2040-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення пенсійного законодавства», яким внесені зміни, до закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (далі – Закон № 1058).
23 Травня, 2022 р., 08:46
За даними головного управління статистики, у 2021 році зовнішня торгівля Івано-Франківської області з країнами Європи суттєво зміцнилася за рахунок експорту та імпорту товарів.
20 Травня, 2022 р., 15:55
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь