Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Червня, 2022 р., 09:46
Працівника призвали на військову службу. Чи зберігається за ним місце роботи, посада і заробіток?
09 Червня, 2022 р., 10:31
Якщо Ви постраждали від сексуального насильства, пов’язаного з воєнними діями та збройним конфліктом, Ви маєте право на:
09 Червня, 2022 р., 10:28
Міністерством соціальної політики України зібрано в один зручний документ корисну офіційну інформацію про особливості перебування в 154 державах. Він стане в пригоді українцям, які планують тимчасово покинути Україну або вже виїхали за кордон. Дані постійно перевіряються та оновлюються.
09 Червня, 2022 р., 10:20
Як повідомили в департаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, 7 червня Європейська комісія офіційно запустила у рамках План заходів створення шляхів солідарності Платформу Україна-ЄС для зв’язків із бізнесом (EU-Ukraine business matchmaking platform) за посиланням: https://eu-ua-solidarity-lanes.seu.b2match.io/home .
09 Червня, 2022 р., 09:18
Дощі, рясні роси та підвищений температурний режим, який прогнозується в найближчі дні, сприяють активізації збудників хвороб на картоплі.
08 Червня, 2022 р., 13:02
Ветерани війни та жертви нацистських переслідувань отримають щорічну грошову допомогу у червні разом з пенсією. Щорічну допомогу отримають ветерани, які перебували на обліку в Пенсійному фонді України в області станом на 05.05.2022 відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 7 травня 2022 року № 540 «Деякі питання виплати у 2022 році разової грошової допомоги, передбаченої Законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань».
08 Червня, 2022 р., 12:53
На соціальній платформі єДопомога  можна подати заявку на грошову допомогу від міжнародних організацій.
08 Червня, 2022 р., 12:11
Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної поліики України та (можна додати, що також підтримали) запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб.
07 Червня, 2022 р., 15:50
Маєте бізнес або плануєте відкривати? На Гіді є низка потрібних для вас держпослуг, що будуть актуальні під час війни. Добірка — нижче. Для ФОП:
07 Червня, 2022 р., 15:48
Яка допомога доступна від держави та як її отримати українцям, що постраждали внаслідок війни або вимушено переїхали до інших регіонів України, можна дізнатися на Гіді з держпослуг. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь