Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Травня, 2022 р., 08:43
На ранніх посадках картоплі та помідорів проходить живлення, спаровування та яйцекладка колорадського жука – інформують спеціалісти управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби області на підставі обстежень посадок даних  культур.
25 Травня, 2022 р., 15:39
Через війну багато українців втратили свою роботу. Держава підтримує безробітних та роботодавців, що готові взяти на роботу переселенців. 
25 Травня, 2022 р., 15:38
Лінію підтримки для близьких ветеранів і військових запустили Ветеран Хаб. До російського вторгнення організація дбала про адаптацію ветеранів АТО / ООС до мирного життя. Тепер її завдання – підтримати рідних ветеранів та військових, які знову стали до зброї. Лінія доступна з усієї України телефоном щодня: 067 348 28 68
25 Травня, 2022 р., 15:37
Україна розвиватиме прикордонну інфраструктуру, щоб збільшити транзит товарів та гуманітарної допомоги. Про це повідомив у Facebook перший заступник керівника Укравтодору Андрій Івко.
25 Травня, 2022 р., 08:48
Краснуха вважається “дитячою” хворобою, але вона дуже небезпечна для вагітних жінок. 
24 Травня, 2022 р., 16:30
ДИВИТИСЯ! Прикарпатські правоохоронці фіксують збільшення кількості випадків онлайн-шахрайств: від уже відомих «Ваша карта буде заблокована» - до нових «відправити кошти на ЗСУ» чи «отримати допомогу переселенцям». Аферисти удосконалюють старі шахрайські схеми та пристосовують їх до сьогодення. Довірливі громадяни повідомляють невідомим особам персональні та банківські дані, пересилають свої заощадження. Інколи це десятки тисяч гривень. Як вберегти свої кошти та не потрапити на гачок онлайн-шахраїв? – розповість начальник відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Тарас Мороз.
24 Травня, 2022 р., 16:08
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує споживачам і суб’єктам підприємницької діяльності про дію та обов’язковість дотримання законодавства у сфері захисту прав споживачів, в т. ч. в умовах воєнного стану.
24 Травня, 2022 р., 15:56
24 травня 2022 року відбулося пленарне засідання сесії Калуської районної ради. У роботі сесії взяли участь перший заступник голови РДА Оксана Канюка, секретар Витвицької сільської ради Тарас Щербан, начальники відділів райдержадміністрації, журналісти місцевих мас-медіа.
24 Травня, 2022 р., 10:32
Головне управління Держпродспоживслужби Івано-Франківщини інформує, що  Кабміном призупинено встановлення граничних рівнів торгової надбавки до середньої ціни бензинів та дизельного пального. При цьому суб'єкти господарювання, як і раніше, зобов'язані завчасно декларувати ціни у разі їх підвищення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь