Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Червня, 2022 р., 10:37
ВУкраїні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.
17 Червня, 2022 р., 10:17
«За п’ять місяців цього року нам вдалося працевлаштувати 4,6 тис. осіб, – зазначив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк. – Із них 3,9 тис. становили безробітні».
17 Червня, 2022 р., 10:03
З початку літа на Прикарпатті розпочався оздоровчий сезон, коли з різних куточків України в нашу область приїжджають на відпочинок  окремі громадяни та групи туристів, особливо дітей. 
15 Червня, 2022 р., 16:17
В Україні створили портал "Поряд", за допомогою якого будь-хто може просити про допомогу та надавати її без посередників. Важливою перевагою порталу є те, що там усе в одному місці, а інтерфейс простий та зрозумілий для кожного.
15 Червня, 2022 р., 14:45
Асоціація міст України презентує довідник "Перелік організацій, які допомагають громадянам України, що опинилися під час війни в складних життєвих умовах".  Добірка  містить описання допомоги, що надається організацією або фондом, а також лінки і контакти, за якими можна зареєструватися для отримання допомоги.
14 Червня, 2022 р., 15:29
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 
13 Червня, 2022 р., 12:50
В Головному управлінні Національної гвардії України функціонує «телефон довіри»: (044) 249-27-82. Фахівці НГУ цілодобово надають консультації щодо наступних тематик:     виявлення проблемних питань і надання допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей у їх вирішенні;     надання оперативної інформації членам сімей військовослужбовців з питань військовополонених, загиблих та безвісно зниклих в ході бойових дій з РФ;     отримання звернень громадян щодо діяльності Національної гвардії України та надання довідкової інформації з інших питань. Завжди захищають, завжди допомагають! Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України
13 Червня, 2022 р., 11:18
Це одна з найважливіших антикорупційних реформ у митній галузі. Вона має усунути корупцію при розмитненні легкових автомобілів. У застосунку необхідно буде ввести VIN-код авто, а розрахунок відбудеться автоматично. На все це потрібно не більше як 5 хвилин.
13 Червня, 2022 р., 11:17
Пенсійний фонд України надає роз'яснення щодо пенсії у зв’язку з втратою годувальника за особу, зниклу безвісти за особливих обставин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь