Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Липня, 2022 р., 14:09
Країна потребує відновлення робочого ритму життя. Сервісні центри МВС докладають усіх необхідних зусиль, аби з урахуванням заходів безпеки поновити максимальний перелік послуг, що надаються. На сайті Головного сервісного центру МВС відновлено роботу онлайн-сервісу перевірки посвідчення водія https://opendata.hsc.gov.ua/.
11 Липня, 2022 р., 09:49
Мінцифра зібрала підбірку держпослуг, без яких керування транспортом було б неможливе. Перевезення вантажу та отримання на нього дозволу, отримання посвідчення водія або реєстрацію (перереєстрацію) транспортних засобів… На Гіді є все, хай там що ви не планували.
11 Липня, 2022 р., 09:48
Пенсійний фонд України вдосконалює та розширює перелік послуг, що надаються в електронному вигляді.
07 Липня, 2022 р., 08:44
Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України дає відповіді на найпоширеніші запитання українців щодо протидії загрозам у кіберпросторі, безпечного користування телефонами, інтернетом та інші.
06 Липня, 2022 р., 13:51
Удепартаменті агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної державної адміністрації повідомляють про грантові програми у сфері агропромислового комплексу для започаткування бізнесу та розвитку підприємництва, які нещодавно запустив Кабінет Міністрів України.
06 Липня, 2022 р., 09:45
Якщо людина потрапила у полон, потрібно зробити два кроки. Близькі родичі та члени сім’ї полоненого можуть сповістити про подію відповідні органи, а далі звернутися у міжнародні організації.
05 Липня, 2022 р., 16:06
«UNITED24»  — ініціатива Президента України Володимира Зеленського.  Указом Президента України від 17 травня 2022 року № 344/2022 постановлено Кабінету Міністрів України забезпечити запровадження в рамках національної платформи «UNITED24» «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямками, як: допомога Збройним Силам України; гуманітарна, медична допомога і допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії. Міністерством цифрової трансформації України створено Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» (далі – Портал UNITED24). Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації, відповідальний за UNITED24 зі сторони уряду Михайло Федоров зазначив: «Це війна не тільки людей, а й технологій. Наша IT-армія щодня перемагає росію у кіберпросторі, однак «Армія дронів» прискорить нашу перемогу на реальному полі бою. Важливо, що це не разова акція, комплексна програма, що включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. Ми закликаємо долучитися до «Армії дронів» весь світ: від великого бізнесу до кожної небайдужої людини». Спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України, Мінцифра та UNITED24 для посилення нашої армії та захисту наших військових оголосили збір пожертв на «Армію дронів». Портал UNITED24 є зручним інструментом для збору коштів на офіційні рахунки Міністерства оборони, Міністрерства охорони здоров’я та Міністерства інфраструктури України. Завдання фандрейзингової платформи — стати головним вікном для збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямами: оборона та розмінування, медична допомога, відбудова України. Зазначимо, що за півтора місяці роботи кампанії було зібрано $60 млн, які вже ефективно використовуються міністерствами. Міністрерство охорони здоров’я вже закупили апарати ШВЛ для лікарень, а також займаються покупкою рентген апаратів. Міністерство оборони закупили за гроші, які були пожертвувані через Портал UNITED24, велику партію бронежилетів іформи для наших захисників. Робота триває і Україна потребує, щоб кожен із нас долучився до збору. З будь-якого куточка світу можна внести свій донейт у два кліки через платформу U24 https://u24.gov.ua/ . В єдності до Перемоги! Довідково. Постановами Кабінету Міністрів України від 19 квітня 2022 р. № 472 «Деякі питання використання коштів, що надходять на офіційні рахунки для пожертв на підтримку України» та від 3 травня 2022 р. № 516» Питання Єдиного державного вебпорталу для збору пожертв на підтримку України «UNITED24» затверджено Порядок використання офіційних рахунків для пожертв на підтримку України «UNITED24» і Положення про Єдиний державний вебпортал для збору пожертв на підтримку України «United24».
05 Липня, 2022 р., 13:27
Через військову агресію рф та викликані війною стреси, погіршення побутових умов, багато українців стикаються із загостренням старих і появою нових хвороб, відчувають негативні наслідки впливу на психічне здоров’я тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь