Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Липня, 2022 р., 08:56
Працівники Коломийського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області взяли участь у роботі комісії з обстеження будівель закладів освіти Коломийської територіальної громади з метою встановлення можливості їх використання для укриття дітей та працівників цих закладів, як споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів.
30 Червня, 2022 р., 16:03
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що на період дії воєнного стану суттєво спрощено процедуру встановлення та продовження інвалідності як для дорослих, так і для дітей. 
30 Червня, 2022 р., 13:55
Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Максима Рильського за 2022 рік у двох номінаціях:
30 Червня, 2022 р., 13:43
Риба є улюбленим продуктом багатьох людей. Включати рибу до раціону родини потрібно щонайменше раз на тиждень, адже рибні страви – джерело легкого й корисного білка, цінних вітамінів, мікроелементів, а риб’ячий жир, що складається з поліненасичених кислот омега-3 й омега-6, необхідний для повноцінного функціонування організму.
30 Червня, 2022 р., 13:42
На Івано-Франківщині завершено фінансування пенсійних виплат червня 2022 року. На їх виплати спрямовано 1318,2 млн гривень.
30 Червня, 2022 р., 11:45
Національна платформа працює за такими напрямами: Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24», яка працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.
30 Червня, 2022 р., 10:45
Сьогодні Уряд своїм рішенням підтримав запуск трьох програм, спрямованих на стимулювання підприємницької діяльності та створення нових робочих місць в рамках економіки воєнного часу.
29 Червня, 2022 р., 14:38
Після повномасштабного російського вторгнення майже третина українців були вимушені покинути свої домівки. Держава реагує на це, створюючи інституційні засади для допомоги внутрішньо переміщеним особам.
29 Червня, 2022 р., 14:33
Рятувальники Прикарпаття звертаються до мешканців та гостей нашої області із закликом не нехтувати сигналами «Повітряної тривоги», адже вони сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь