Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Липня, 2022 р., 11:19
Уразі смерті пенсіонера допомога на поховання виплачується у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання. Якщо померла особа була «військовим» пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.
04 Липня, 2022 р., 15:08
Усучасних реаліях життя, коли в нашій країні триває війна, ми як ніколи повинні об’єднатися задля підтримки нашої держави. Зараз будь-яка допомога є надзвичайно важливою, саме тому нам потрібно працювати та сплачувати податки, підтримуючи цим нашу армію та економіку країни в цілому.
04 Липня, 2022 р., 14:15
Уряд ухвалив відповідну постанову, яка дозволяє оформляти ID-картки та закордонні паспорти в закордонних підрозділах ДМС.
04 Липня, 2022 р., 11:51
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що на період дії воєнного стану суттєво спрощено процедуру встановлення та продовження інвалідності. 
04 Липня, 2022 р., 11:42
Період збирання зернових характеризується підвищеною пожежною небезпекою. Загрозливу обстановку створюють спекотна погода, сухі хліба, енергонасичені хлібозбиральні та зернопереробні агрегати, які нерідко знаходяться у несправному стані. Загально відомо, що в цей напружений час найменша необережність із вогнем у хлібних масивах - кинутий недопалок, іскри від сільгоспмашин, можуть призвести до пожежі, перетворюючи «золоте» зерно на чорний попіл.
04 Липня, 2022 р., 11:28
1 липня Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, відповідно до якої стати на облік внутрішньо переміщених осіб та почати отримувати виплати можна без паспорта.
04 Липня, 2022 р., 11:26
Міністерство внутрішніх справ надає роз'яснення відмінності національного посвідчення водія від міжнародного.
01 Липня, 2022 р., 13:58
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
01 Липня, 2022 р., 12:26
Відповідно до закону пенсія в Україні виплачується щомісяця через відділення АТ «Укрпошта» або через банк. Спосіб виплати пенсіонер обирає самостійно. Обраний спосіб виплати або раніше обраний банк пенсіонер може змінити за власним бажанням. Для цього необхідно подати відповідну заяву.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь