Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Вересня, 2024 р., 10:15
Ніколи не пізно навчатися новому, змінювати професію і рухатися вперед, і навіть у складні часи досягати нових вершин.
06 Вересня, 2024 р., 10:11
Російські ракети та БПЛА залітають набагато далі лінії фронту, а їхні залишки можна зустріти в населених пунктах кожної області України. Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області надало інфографіку правил поводження з уламками ракет і дронів.
05 Вересня, 2024 р., 12:10
  З метою профілактики та зменшення захворюваності на сказ в дикій фауні фахівці Держпродспоживслужби виконують комплекс антирабічних ветеринарно – санітарних заходів, направлених на профілактику та ліквідацію захворювання і передбачає вакцинацію диких тварин.
05 Вересня, 2024 р., 12:08
Водонітратна метгемоглобінемія - це серйозне захворювання, що виникає через підвищений вміст нітратів у питній воді, який призводить до порушення здатності крові переносити кисень.
05 Вересня, 2024 р., 12:06
Про це повідомляє  Національна соціальна сервісна служба України  Зокрема, у матеріалах йдеться про нібито ухвалення нового закону № 4995, який передбачає щомісячну виплату дітям у розмірі до 15 тисяч гривень протягом трьох років.
05 Вересня, 2024 р., 12:04
Завдяки тому, що Міністерство соціальної політики розгорнуло Єдину інформаційну систему соціальної сфери (ЄІССС), значна кількість даних, які необхідні для призначення соціальних виплат і допомоги українцям, уже цифровізовані та наявні в цій системі, – повідомляє сайт Міністерства. Відповідно зʼявилась можливість відмовитись від прийняття значної кількості паперових документів під час призначення виплат, адже та інформація, яка вже є в ЄІССС, буде підтягуватись із системи.
05 Вересня, 2024 р., 12:02
Створюємо ще більше можливостей для працевлаштування та розвитку в ІТ для українців. Запускаємо новий потік навчальної програми «Розвивайте кар’єру з Google Cloud». Фокус навчання — штучний інтелект та кібербезпека.  Що отримають учасники?
05 Вересня, 2024 р., 11:59
Медичну допомогу при інсульті можна отримати безоплатно в 226 лікарнях. Повну вартість лікування оплачує Національна служба здоров’я України, незалежно від місця реєстрації чи статусу пацієнта. Тож внутрішньо переміщені особи можуть розраховувати на медичну допомогу в будь-якому куточку країни. Інсульт - це гостре порушення мозкового кровообігу, що спричиняє ушкодження тканин мозку. Інсульт стається, зазвичай, раптово. У групі ризику люди, які мають високий кров’яний тиск, хвороби серця, діабет, дисбаланс холестерину, ожиріння тощо. Також фактором ризику є паління – подвоює ризик ішемічного інсульту та збільшує вірогідність геморагічного інсульту в 4 рази.
05 Вересня, 2024 р., 11:57
2-го вересня  2024 року стартувало бета-тестування програми «Національний кешбек». Воно триватиме близько місяця. У цей період система наповнюватиметься товарами українських виробників, за купівлю яких споживачі отримають 10% кешбеку. Приєднуватимуться нові торгові мережі та магазини. Перевірятиметься робота технічних систем, що забезпечують роботу проєкту. «Відсьогодні кешбек нараховують 9 торгових мереж, в процесі тестування ще близько 40 закладів торгівлі. В програмі вже зареєстровано 38 тисяч товарів від 600 українських виробників.
02 Вересня, 2024 р., 14:03
Вірус папіломи людини (ВПЛ) – це поширений вірус, який передається статевим шляхом і викликає генітальні бородавки та різні види злоякісних новоутворень, а саме рак ануса, зовнішніх статевих органів і ротової порожнини. Особливе занепокоєння викликає у жінок , адже на сьогодні відомо , що він є причиною 99% випадків раку шийки матки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь