Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Квітня, 2024 р., 12:14
Щороку в останній тиждень квітня відзначають Всесвітній тиждень імунізації. Метою події є підвищити обізнаність громадян про важливість імунізації як методу запобігання виникненню захворювань і захисту життя й здоров`я. Імунопрофілактика існує вже понад 200 років і за цей час людство нічого більш ефективного у боротьбі з інфекційними хворобами не винайшло. На жаль, успіхи імунопрофілактики можуть іноді діяти проти неї. Населення, яке вже не бачить страшних епідемій, починає сумніватися в необхідності щеплень.
22 Квітня, 2024 р., 11:32
1 травня розпочнеться неопалювальний сезон, який триватиме до 30 вересня. Як на цей час розраховують і призначають субсидії й що потрібно робити тим, хто їх отримує? 
22 Квітня, 2024 р., 10:44
Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA, яка діє при Держспецзв’язку, попереджає про нову кіберзагрозу, спрямовану проти військовослужбовців Сил оборони України. Зловмисники розсилають шкідливі файли через месенджер Signal, маскуючи їх під документи, необхідні для заміщення посади в Департаменті операцій з підтримки миру ООН.
22 Квітня, 2024 р., 09:03
19 квітня відзначається Всесвітній день печінки. Одним із захворювань яке вражає печінку є гепатит В.
22 Квітня, 2024 р., 09:00
 1 квітня розпочався автоматичний перерахунок пенсій пенсіонерам, які працюють. Це – 654 тисячі людей. Нагадаємо, розмір пенсії залежить не тільки від розміру заробітної плати, а й від страхового стажу (тобто періоду, протягом якого людина сплачує єдиний страховий внесок). Оскільки з часом, коли людина працює, її страховий стаж збільшується, то і розмір пенсії має також збільшуватись.  Тому 1 квітня пенсії працюючим пенсіонерам перераховують.
19 Квітня, 2024 р., 12:54
Зараз у мережі з’являється дедалі більше фейкових відео та зображень, згенерованих за допомогою штучного інтелекту. Тож уміти протидіяти дезінформації — мастхев для кожного українця. Щоб навчити якнайбільше людей аналізувати новини та безпечно працювати з інформацією, технологічна компанія Adobe запускає серію безоплатних курсів з медіаграмотності. 2 травня о 17:00 відбудеться спільний воркшоп від Adobe та Мінцифри. Учасники зможуть поспілкуватися з фахівцями компанії, які розробляють інструменти для визначення оригінальності контенту. Також експерти Adobe розкажуть:
18 Квітня, 2024 р., 15:27
Українці можуть оформити пенсію онлайн прямо з дому або навіть із-за кордону. Більше не потрібно йти до держустанови, витрачати час на дорогу і черги – Уряд працює над перетворенням усіх державних послуг на зручні онлайн-сервіси. Як оформити пенсійні виплати онлайн, дивіться інфографіку:
18 Квітня, 2024 р., 14:46
Якщо ви помітили дивну поведінку у свого улюбленця, а саме:
18 Квітня, 2024 р., 13:24
Житлова субсидія призначається до дати закінчення опалювального сезону та розраховується з урахуванням тривалості опалювального сезону по 15 квітня включно. З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон більшості одержувачів буде призначено автоматично до 30 квітня 2025 року (якщо не змінилися дані про майновий стан та/або склад домогосподарств). Водночас серед субсидіантів є певні категорії, яким субсидію з 1 травня призначать за їхнім зверненням із заявою та декларацією про доходи та витрати.
18 Квітня, 2024 р., 09:23
Часто людям здається, що випити пару коктейлів у затишному барі або вдома після роботи, щоб розслабитися, це хороша ідея. Наче алкоголь об'єднує нас та розвантажує після напруженого дня. Та є одне але!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь