Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2024 р., 10:31
З 20 липня запрацювали урядові програми безвідсоткового кредитування громадян, а також програма “Доступні кредити 5-7-9” для ОСББ та ЖБК на купівлю обладнання для генерації з альтернативних джерел енергії та установок для зберігання енергії.  Зокрема, для приватних домогосподарств вже діє програма пільгового кредитування під 0% для закупівлі обладнання і встановлення у власних домогосподарствах сонячних панелей з системами накопичення енергії та вітрових установок. Держава повністю компенсуватиме відсоткову ставку за такими кредитами впродовж 10 років. Сума кредиту може складати до 480 тисяч гривень на придбання та встановлення гібридної системи електропостачання. 
22 Липня, 2024 р., 10:30
Цей документ доступний для учасників бойових дій, людей з інвалідністю внаслідок війни, учасників війни, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих ветеранів війни, захисників і захисниць України. Його можна використовувати для отримання соціальних послуг як альтернативу паперовому посвідченню.
19 Липня, 2024 р., 14:35
Повідомляємо, що у зв’язку з відпусткою працівника з 22 липня 2024 року по 09 серпня 2024 року у Витвицькій сільській раді ТГ буде призупинено надання наступних послуг:
19 Липня, 2024 р., 11:35
З 22 по 28 липня 2024 року у Волинській області, м. Луцьк громадською організацією «ПРО 100 МОЛОДЬ» буде реалізовано проєкт «Військове таборування». У рамках проєкту учасники здобудуть навички з стрілецької підготовки та тактики, техніки надання домедичної допомоги та психологічної стійкості. Протягом проєкту учасники опановуватимуть методи ефективної роботи в команді в стресових умовах, що сприятиме формуванню високої самодисципліни і відповідальності за свої дії. До участі запрошуються молодіжні працівники та працівниці, працівники молодіжних центрів та центрів національно-патріотичного виховання віком від 18 років. Умови участі та реєстрація учасників доступні за посиланням Додатково інформуємо, що відшкодування вартості проїзду, харчування та проживання здійснюється за рахунок організаторів.
19 Липня, 2024 р., 11:25
Аферисти представляються працівниками однієї з банківських установ та повідомляють, що старий мобільний застосунок нібито перестав працювати й необхідно завантажити новий. Про це повідомляє  Міністерство внутрішніх справ України. 
19 Липня, 2024 р., 11:24
Укрпошта уклала договір з Національною службою здоров’я України за програмою реімбурсації на безоплатну доставку медпрепаратів за такими напрямами: серцево-судинні та цереброваскулярні захворювання;   цукровий діабет 2-го типу; хронічні хвороби нижніх дихальних шляхів; медичні вироби для визначення рівня глюкози в крові; нецукровий діабет; розлади психіки та поведінки; епілепсія; хвороба Паркінсона. Як і в звичайній аптеці із договором з НСЗУ, препарати можна отримати безоплатно або з доплатою за електронним рецептом. 
18 Липня, 2024 р., 15:49
Державним центром зайнятості визначено переможців дванадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа».
18 Липня, 2024 р., 13:35
Відтепер керівники критично важливих підприємств та підприємств, що забезпечують потреби Сил оборони можуть забронювати співробітників через портал Дія. 
18 Липня, 2024 р., 11:28
Тепловий удар — дуже небезпечний стан, тож вкрай важливо вміти вчасно надати необхідну допомогу.  Бережіть себе та дотримуйтесь базових правил, що допоможуть врятувати життя.
17 Липня, 2024 р., 15:04
ійськовослужбовці та їхні родини мають право на безкоштовне лікування закордоном за програмою "Medevac" від МОЗ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь