Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 14:13
Долинський відділ Калуського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби повідомляє про те, що в травні 2024 р.в Долинській, Витвицькій, Вигодській громадах буде проводитися кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.
26 Квітня, 2024 р., 10:32
Щорічно 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. Цей день запроваджено з метою привернення уваги суспільства до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням. Цього року тема зосереджена на вивченні зміни клімату на безпеку та гігієну праці. З кожним роком наслідки зміни клімату стають все помітнішими, бо ми живемо в епоху глобального потепління та екстремальних погодних явищ.
25 Квітня, 2024 р., 14:41
На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена кампанія з пероральної імунізації диких м'ясоїдних тварин проти сказу.
25 Квітня, 2024 р., 10:19
Фонд Східна Європа спільно з освітньою онлайн-платформою «Зрозуміло» створили класний курс. У ньомуви дізнаєтеся про природу українських революцій і феномен масового опору та з’ясуєте, які цінності спонукають українців діяти у перспективі періоду незалежності.
24 Квітня, 2024 р., 15:18
Ми постійно використовуємо інтернет, тож значимість онлайн-безпеки все більше зростає. Поліція активно працює над усуненням віртуальних загроз для користувачів, зокрема дітей. Ось кілька порад та інформаційних ресурсів, які можуть допомогти вам захистити себе та вашу сім'ю від загроз в інтернеті. Захистіть свої облікові записи Зловмисники можуть отримати доступ до ваших особистих даних через компрометацію облікових записів. Слід уникати використання слабких паролів та надавати доступ до особистої інформації лише довіреним джерелам.
23 Квітня, 2024 р., 14:50
З метою наповнення споживчого ринку сільськогосподарською продукцією місцевого виробництва Івано-Франківською обласною державною (військовою) адміністрацією спільно з виконавчим комітетом Івано-Франківської міської ради організовано проведення з урахуванням вимог правового режиму воєнного стану 27 квітня цього року  весняного ярмарку.
23 Квітня, 2024 р., 12:02
Унаслідок широкомасштабної вакцинації, проведеної у 1950-1960 роках у промислово розвинутих країнах сталося різке зниження захворюваності (більше ніж на 90%) і смертності від кашлюку.
23 Квітня, 2024 р., 11:59
Зважаючи на усі труднощі та виклики сьогодення, працівники обласної служби зайнятості здійснюють постійний супровід внутрішньо переміщених громадян з метою сприяння їхній зайнятості та швидкій адаптації до нових умов життя.
23 Квітня, 2024 р., 11:58
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень. Цього разу серед лідерів Київська область (16%), Львівська (11%), Вінницька область (7%), Рівненська область (7%) та Івано-Франківська область (7%).
22 Квітня, 2024 р., 16:52
Якщо наш організм перебуває у стресовій ситуації лише мить - нічого серйозного з нами не станеться. Гірше, коли ми перебуваємо у постійному стресі. Постійний стрес призводить до розвитку численних станів, що свідчать про порушення фізичного та психічного здоров'я, включаючи хронічну втому, метаболічні розлади (наприклад, діабет, ожиріння), депресію та імунні розлади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь