Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Квітня, 2024 р., 11:03
Атмосферу забруднюють практично всі види сучасного транспорту, кількість якого щоденно збільшується. Як ми знаємо, в результаті роботи двигун внутрішнього згоряння викидає в атмосферу далеко не чисте альпійське атмосферне повітря. Майже всі складові вихлопних газів автомобілів шкідливі для людського організму, а оксиди азоту до того ж беруть активну участь у створенні фотохімічного смогу.
02 Квітня, 2024 р., 11:02
Щорічно працівниками Долинського відділу Калуського районного відділу Державної установи «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» проводяться моніторингові лабораторні дослідження води з громадських криниць та каптажів на вміст нітратів. Адже цю воду використовують для приготування сумішей дітям віком до 3-х років.
02 Квітня, 2024 р., 10:59
Оприлюднення особистих даних військовополонених чи зниклих безвісти українців у соціальних мережах, а також передача їх стороннім особам можуть нашкодити їм та їхнім сім’ям. Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими застерігає, що російські спецслужби активізували збір персональних даних зниклих безвісти українців.
02 Квітня, 2024 р., 09:10
Для зручності внутрішньо переміщених осіб та інших клієнтів Ощадбанк продовжив термін дії всіх платіжних карток до 30 вересня 2024 року. Про це йдеться на офіційному сайті державної фінансової установи. Зазначається, що продовження відбувається автоматично для карток, термін яких закінчився, починаючи з лютого 2022 року.
01 Квітня, 2024 р., 09:06
Останнім часом значну увагу приділено відпуску рецептурних лікарських засобів з аптечних закладів (відпуск ліків за програмою «Доступні ліки», відпуск антибіотиків, відпуск ліків за електронними рецептами, в тому числі наркотичних та психотропних препаратів). Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області наголошує фармацевтам про неухильне додержання відпуску лікарських засобів та медичних виробів згідно Правил відпуску лікарських засобів, які визначені наказом МОЗ України від 19.07.2005 № 360.
01 Квітня, 2024 р., 09:04
Щороку близько 4 тисяч дітей залишаються без батьківського піклування. Кожна  така дитина потребує родини й не має потрапляти до інтернатів. Адже лише в родині діти отримують найбільше любові й уваги.  Тож ми працюємо над підтримкою сімей, які наважуються на важливий крок – відкривають свої серця дітям і тимчасово приймають їх до себе.
27 Березня, 2024 р., 14:12
У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз'яснює ветеранам і ветеранкам, які послуги реабілітації вони можуть отримати на безоплатній основі. Зокрема, йдеться про медзаклади, у яких є договір із НСЗУ, де застосовуються виключно доказові методи реабілітації.
27 Березня, 2024 р., 13:06
Уряд ухвалив зміни до нормативно-правової бази, які допоможуть дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, менше чекати на свої нові родини. Що змінюється:
27 Березня, 2024 р., 11:20
Держава гарантує кожному громадянину похилого віку належний рівень життя, задоволення різних життєвих потреб та надання різних видів допомоги. Якими правами користуються громадяни похилого віку?
26 Березня, 2024 р., 11:36
Підписано угоду про обмін електронними даними, завдяки якій українці зможуть подати заяву про відшкодування збитків, завданих внаслідок російської агресії. Нею передбачено запуск нового сервісу, що є безпрецедентним випадком з міжнародного обміну даними. Послуга стане доступною на порталі та в застосунку Дія. Перший етап розпочнеться у квітні цього року – українці зможуть сформувати заявки про пошкоджене або зруйноване житлове нерухоме майно за наявності Акту про обстеження від місцевої влади. З часом планується уможливити подання заяв до Реєстру збитків навіть за умови, якщо людина не зверталась до місцевої влади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь