Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Липня, 2024 р., 13:55
З першими днями липня  прийшла  спека: показники термометрів сягають  30-31 градус, і в голові у людей одне бажання – попити. Та не всі напої однаково корисні та спроможні ефективно втамувати спрагу. Найкраще підійде, звісно, вода. Кількість випитої простої води в день має бути не менше 2 л, а влітку до цієї цифри можна додати ще 0.5-1л. Температура води повинна бути не нижче 7-15 градусів. Саме така вода найкраще втамовує спрагу.
10 Липня, 2024 р., 11:35
У цьому розділі ви знайдете всю необхідну інформацію та дізнаєтеся як долучитися до резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України та, в подальшому, мати можливість стати державним службовцем. Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» затверджено Порядок його реалізації.
09 Липня, 2024 р., 08:33
В умовах вимушеного відключення світла, коли електроенергія може бути відсутньою протягом тривалого часу, а надворі +33 С, виникає питання зберігання продуктів. Адже при відсутності електроенергії не працюють холодильники, морозильні та охолоджуючі торговельні камери, харчова продукція може зіпсуватися і стати небезпечною  для споживання.
09 Липня, 2024 р., 08:24
Уряд ухвалив постанову та дав старт системі єДозвіл для бізнесу.  Скоро на порталі Дія  українці зможуть отримувати повний цикл процедур видачі дозвільних документів. Без черг, купи паперів та корупції. Працюємо над проєктом спільно з Міністерство економіки України. Система автоматично перевірить документи, які завантажить користувач за спеціальним алгоритмом. Якщо рівень ризику низький — реєстрація відбудеться автоматично. Якщо система знайшла ризик —  вашу заяву розгляне представник держоргану і надасть відповідь про видачу ліцензії протягом 10 днів.
05 Липня, 2024 р., 09:17
Нагадуємо про розділ «Прозорість і підзвітність» на офіційному сайті ОВА, де висвітлюються підсумки засідань робочої групи щодо здійснення контролю за належним використанням бюджетних коштів, інформації про закупівлі, нормативну базу тощо, ознайомитись з яким можна за посиланням на вебсайті: https://www.if.gov.ua/prozorist-i-pidzvitnist  Або, якщо ви виявили недоцільну закупівлю, скористайтеся формою для повідомлення.
04 Липня, 2024 р., 13:38
Хоча для ротавірусної інфекції характерна зимово-весняна сезонність, проте випадки цієї недуги реєструються і влітку. Так, впродовж червня місяця зареєстровано 1 випадок захворюваності на ротавірусну інфекцію серед дитячого населення Долинської територіальної громади.  
04 Липня, 2024 р., 10:09
Від сьогодні українці після уточнення облікових даних у ЦНАПі зможуть отримати військово-обліковий документ із QR-кодом — за ним перевірятимуть дійсність документа. Безоплатно, без черг та відвідування територіальних центрів комплектування. Документ сформується, якщо в Єдиному державному реєстрі призовників, військовозобов’язаних та резервістів є вся необхідна інформація про заявника. 
04 Липня, 2024 р., 10:08
Муніципальна няня” — це послуга догляду за дитиною до досягнення 3-річного віку (або 6-річного віку у визначених випадках), що надається для підтримки батьків, опікунів дитини. 
02 Липня, 2024 р., 15:47
Літо випробовує нас на міцність: грози, зливи, вітер, непомірна спека... Хтось тішиться ласкавим літнім сонечком, а хтось знемагає від цього, страждає від високого тиску, болю у серці чи запаморочення.
02 Липня, 2024 р., 13:26
ПІБ Посада Дата початку перевірки Покришка Наталія Семенівна Начальник відділу освіти, культури, туризму, молодіжної політики та спорту 02.07.2024 р. https://public.nazk.gov.ua/documents/d0c7841e-fc85-4758-82ef-be8c066b2d32

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь