Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2022 р., 14:05
Програма медичних гарантій, яка забезпечує лікарням оплату з державного бюджету за надані медичні послуги, а пацієнтам – безоплатне їх надання, продовжує працювати і в воєнний час.
29 Червня, 2022 р., 08:56
Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області надає поради споживачам, як захиститися від фальсифікованих лікарських засобів.
28 Червня, 2022 р., 15:42
Сьогодні відзначаємо День Конституції України. День, коли наша Держава в  1996 році отримала  документ, який закріпив правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.
28 Червня, 2022 р., 15:26
Цієї цифри Гід досяг за рік роботи. Сьогодні на Гіді доступна інформація про понад 2200 держпослуг — про місце, терміни, вартість, результати їх отримання, а також необхідні документи та спосіб оскарження в разі потреби.
28 Червня, 2022 р., 15:00
24 червня Кабінет міністрів України прийняв постанову № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні».
28 Червня, 2022 р., 13:53
Військова агресія рф змушує багатьох українців залишати власні домівки. Понад 8 млн наших співвітчизників уже стали внутрішньо переміщеними особами (ВПО). 
28 Червня, 2022 р., 10:23
Грибний сезон на Прикарпатті розпочато. В лісах області почали з’являтися перші літні гриби. На жаль, щороку в нашій області реєструються один-два десятки випадків отруєнь грибами, з них окремі випадки закінчуються смертю. Особливо сумно те, що часто трапляються випадки отруєнь грибами серед дітей, інколи навіть малолітніх.
27 Червня, 2022 р., 16:55
Україна – кандидат на вступ до Європейського Союзу! Вітаємо всіх з цим історичним рішенням для нашої країни!
27 Червня, 2022 р., 16:01
Державний комітет телебачення і радіомовлення України розпочав прийом заявок на участь у конкурсі на здобуття премії Кабінету Міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2022 рік.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь