Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2022 р., 08:53
У цей непростий для всіх час, для підтримки бізнесу та економіки держави,  на території Прикарпаття в штатному режимі працює Івано-Франківська регіональна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів. Ця установа ще з 2010 року акредитована НААУ на проведення мікробіологічних, мікологічних, радіологічних, хіміко-токсикологічних випробувань зразків продукції та сировини тваринного, рослинного і біотехнологічного походження; мікробіологічних, фізико-хімічних досліджень води питної, виявлення генетично-модифікованих організмів (ГМО), проведення патоморфологічних, вірусологічних, імунологічних, паразитологічних досліджень, бактеріологічних випробувань грунтів, піску, повітря робочої зони та приміщень, параметрів мікроклімату. Також на проведення лабораторних досліджень (випробувань) патологічного матеріалу для виявлення вірусу пташиного грипу та хвороби Ньюкасла методом полімеразної ланцюгової реакції в режимі реального часу. А ще виявлення антигену вірусу гепатиту А, антигену ротавірусу та норовірусів геногруп І і ІІ у воді питній, стічній та відкритих водоймах.
16 Травня, 2022 р., 08:53
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
16 Травня, 2022 р., 08:48
Узаході взяли участь вихованці гуртка «Юні квітникарі» та «Юні охоронці природи» Болехівського будинку дитячої та юнацької творчості, студенти Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму, представники місцевої влади, лісівники Болехівського лісгоспу.
13 Травня, 2022 р., 23:26
Укравтодор разом із командою Мінінфраструктури напрацьовують низку системних рішень, впровадження яких дасть можливість скоротити терміни на проєктування доріг та штучних споруд, а зробити процес державних закупівель у сфері дорожнього будівництва швидшими без втрати якості.
13 Травня, 2022 р., 23:25
Вчора Івано-Франківщина отримала чергову поставку вакцини Pfizer у кількості 4700 доз, яку розподілять у пункти щеплення та центри масової вакцинації населення від COVID-19. Директор департаменту охорони здоров'я облдержадміністрації Ігор Дмитренко запевняє, що вакцини вистачить для всіх охочих.
13 Травня, 2022 р., 15:03
Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр на свій сторінці у Facebook  розповіла про грошове забезпечення військовослужбовців.
13 Травня, 2022 р., 11:51
Про це повідомляє голова обласної державної адміністрації – начальник  обласної військової адміністрації Світлана Онищук у своєму телеграм-каналі (https://t.me/onyshchuksvitlana/1511).
13 Травня, 2022 р., 11:50
Окрім державної допомоги, внутрішньо переміщені особи можуть отримати міжнародну цільову грошову підтримку, що реалізується спільно з Урядом України.
13 Травня, 2022 р., 09:01
У січні-квітні 2022 року з філіями обласного центру зайнятості та Івано-Франківським міським центром зайнятості співпрацювало 2,3 тис. роботодавців. В базі даних обласної служби зайнятості налічувалось 5,3 тис. вакансій, 3,2 тис. вакансій було укомплектовано.
12 Травня, 2022 р., 16:32
Зтравня, згідно з Постановою Кабінету Міністрів № 457 від 16 квітня 2022 року «Про підтримку окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією рф проти України», отримувати щомісячну допомогу від держави мають право наступні категорії осіб:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь