Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2022 р., 12:45
Про це на своїй сторінці у телеграм-каналі повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.
06 Травня, 2022 р., 09:15
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу громадян: у випадку радіаційної загрози перш за все необхідно суворо виконувати вказівки державної служби з надзвичайних ситуацій, органів  влади та поліції.
05 Травня, 2022 р., 16:33
Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначається одне з головних родинних свят – День матері. Це свято – данина всім жінкам, які продовжують наш рід, хто народжує і виховує дітей – майбутнє нашої країни.
05 Травня, 2022 р., 16:02
Учора, 4 травня 2022 року, Міністерством юстиції України зареєстровано Порядок прийому для здобуття вищої освіти в 2022 році.
05 Травня, 2022 р., 14:19
Правила поведінки цивільного населення під час війни, військового стану
04 Травня, 2022 р., 16:18
Спеціалісти Головного управління Держпроспоживслужби в Івано-Франківській області застерігають громадян: цьогорічне швидке підвищення температури повітря в травні сприяє активізації кліщів.
04 Травня, 2022 р., 16:12
Збройна агресія Російської Федерації проти України актуалізувала необхідність якнайшвидшого подолання наслідків російського імперського минулого та тривалого лінгвоциду Росією української мови (зросійщення), одним з проявів якого є закорінення у назвах географічних об’єктів та об’єктів топоніміки населених пунктів російськомовних слів. Це призвело до того, що до цього часу офіційно вживаються та присвоюються при найменуванні чи перейменуванні географічних об’єктів та об’єктів топоніміки назви, які не відповідають вимогам законодавства про державну мову, оскільки не відповідають стандартам української мови.
04 Травня, 2022 р., 14:29
Марина Лазебна, Міністр соціальної політики України, повідомила, що на виконання Закону України від 26.01.2022 р № 2008-IX «Про внесення змін до Сімейного кодексу України щодо збільшення мінімального розміру аліментів, що стягуються на дитину з інших членів сім’ї та родичів, та запровадження мінімального розміру тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів», Урядом внесено зміни до Порядку призначення та виплати тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 189.
04 Травня, 2022 р., 14:26
Вся критична інфраструктура області продовжує стабільно працювати. Урядом упродовж тижня буде прийнято комплекс необхідних рішень щодо вирішення ситуації із дефіцитом пального.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь