Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Квітня, 2022 р., 14:23
Нещодавно #МОЗ разом із Міністерство цифрової трансформації України та НСЗУ Національна служба здоров'я України змінили терміни відображення COVID-сертифікатів у Дія.
18 Квітня, 2022 р., 14:21
Днями відбулася зустріч заступника голови обласної державної адміністрації Богдана Футерка з представниками департаменту соціальної політики та управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації облдержадміністрації.
15 Квітня, 2022 р., 15:21
Національний банк України поступово пом’якшує введені на час воєнного стану валютні обмеження. Зокрема, з 14 квітня 2022 року знято заборону на продаж готівкової іноземної валюти населенню.
15 Квітня, 2022 р., 15:04
ід час війни у людей виникає безліч правових питань, на які потрібні швидкі відповіді. Серед них:
15 Квітня, 2022 р., 15:03
14 квітня Верховна Рада України прийняла за основу та в цілому зміни до статті 23 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо відстрочення від призову на військову службу під час мобілізації деяких категорій громадян».
15 Квітня, 2022 р., 13:23
Службою зайнятості розроблено ряд електронних сервісів для шукачів роботи та роботодавців з метою полегшення процесу працевлаштування або ж пошуку кваліфікованого персоналу.
15 Квітня, 2022 р., 12:13
На Прикарпатті відновлюється робота малого та середнього бізнесу. Крім того, збільшується кількість підприємств, які переїхали з населених пунктів, де ведуться активні бойові дії. Тому, з метою інформування про свою підприємницьку діяльність оновлюється рекламний контент, який не завжди відповідає вимогам законодавства.
15 Квітня, 2022 р., 12:13
ЮНІСЕФ разом із Міністерством соціальної політики України розпочинають багатоцільову програму грошової допомоги для незахищених родин із дітьми, які постраждали через війну та потребують фінансової підтримки. Додаткові виплати мають посилити державні програми, започатковані Урядом України.
15 Квітня, 2022 р., 12:10
Аварії (катастрофи) на підприємствах, транспорті та продуктопроводах можуть супроводжуватися викидом (виливом) в атмосферу і на прилеглу територію небезпечних хімічних речовин (НХР), таких як хлор, аміак, синильна кислота, фосген, сірчаний ангідрид тощо. Це являє серйозну небезпеку для населення, адже заражене повітря вражає органи дихання, а також очі, шкіру та інші органи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь