Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Квітня, 2022 р., 10:38
Національний банк України послабив та уточнив низку обмежень на операції в іноземній валюті.
06 Квітня, 2022 р., 09:27
За інформацією Управління державного агентства меліорації та рибного господарства в Івано-Франківській області, з метою забезпечення охорони, відтворення рибних запасів та інших водних біоресурсів наказом Івано-Франківського рибоохоронного патруля від 30 березня 2022 року № 10 на території Івано-Франківської області забороняється будь-яке рибальство, добування водних біоресурсів під час нересту у водних об'єктах з природним відтворенням в таких межах і у такі терміни:
04 Квітня, 2022 р., 15:59
За інформацією Головного управління Державної податкової служби в області чинним законодавством України надана можливість не сплачувати єдиний внесок у період дії військового стану є лише правом платника, а не звільненням його від нарахування внеску. Про це на брифінгу розповіла заступник начальника Головного управління ДПС в Івано-Франківській області Наталія Зікрата.
04 Квітня, 2022 р., 15:58
Головне управління статистики в області інформує. У 2021р. оптовий товарооборот підприємств, основним видом діяльності яких є оптова торгівля, склав 25,3 млрд.грн (без ПДВ). Порівняно із 2020р. його фізичний обсяг знизився на 20,8% за рахунок скорочення обсягів оптового товарообороту непродовольчих товарів (зокрема палива рідкого і газоподібного іншого), питома вага якого скоротилася із 80,3% у 2020р. до 71,9% у 2021р., а обсяг знизився із 25,7 млрд.грн до 18,2 млрд.грн відповідно.
04 Квітня, 2022 р., 15:42
З кожним роком спалювання сухої трави, рослинних залишків та побутового сміття перетворилося на справжнє екологічне лихо. Не слід забувати про те, що кожен факт підпалу — це злочин проти природи.
01 Квітня, 2022 р., 14:52
Координаційний центр з надання правової допомоги підготував роз’яснення щодо відповідальності за мародерство та інші злочини, скоєні під час воєнного стану.
01 Квітня, 2022 р., 12:29
З початку повномасштабної агресії Російської Федерації проти України Офіс Генерального прокурора щоденно докладає зусиль для притягнення до відповідальності керівництва та військовослужбовців держави-агресора, винних у скоєнні міжнародних злочинів, а також уживає заходи щодо відновлення справедливості та припинення подальших порушень міжнародного гуманітарного права.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь