Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Травня, 2022 р., 08:50
На Івано-Франківщині переселенці можуть зареєструватися на виплати від ООН у Коломиї, Калуші, Богородчанах і Заболотові. Про те, які документи потрібні для отримання грошей і коли вони надійдуть, кореспондентові Суспільного розповіла координаторка проєкту Марія Сташків.
10 Травня, 2022 р., 15:51
Значна частка українського бізнесу користується російськими програми та рішеннями. Наразі це не тільки спонсорування країни-агресора, а ще й небезпека. Дані з систем можна втратити або вони можуть потрапити до рф. Підприємство може зазнати хакерської атаки з використанням софту чи будь-якої миті він може відмовити.
10 Травня, 2022 р., 10:43
 Сьогодні, 10 травня, у місті Долина волонтери розпочали реєстрацію внутрішньо переміщених осіб на виплати від Організації Об'єднаних Націй.       Проєкт з надання грошової допомоги для ВПО координує громадська організація СТАН з Івано-Франківська у співпраці з Міжнародною організацією з міграції (МОМ).
10 Травня, 2022 р., 10:30
Мінекономіки, на підставі розрахунків НАК "Нафтогаз України", оприлюднило нові розрахунки середньої вартості бензину і дизельного палива, від якої АЗС можуть встановлювати свою націнку.
10 Травня, 2022 р., 10:30
Вторгнення російських військ в Україну призвело до порушення традиційних шляхів експорту української продукції, зокрема, з використанням морського та авіаційного транспорту.
10 Травня, 2022 р., 10:23
Відповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 21.04.2022 № 2127/3.3 повідомляємо, що Міністерство молоді та спорту України спільно з Координаційним штабом з гуманітарних та соціальних питань Офісу Президента України, Міністерством охорони здоров’я України, Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством розвитку громад та територій України запустили платформу гуманітарної допомоги цивільному населенню «СпівДія».
10 Травня, 2022 р., 10:22
З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, молодіжні центри та молодіжні простори переорієнтували напрями своєї роботи та адаптували послуги, що ними надаються, на допомогу цивільному населенню, зокрема молоді: надання гуманітарної допомоги, послуг психологічної та юридичної підтримки, організації та підтримки шелтерів, надання послуг щодо роботи з дітьми. Міністерство молоді та спорту України, аналізуючи діяльність молодіжних центрів та молодіжних просторів з початку війни, виділило основні позиції, які варто враховувати під час організації їх діяльності. Передусім міністерство рекомендує працівникам молодіжного центру та молодіжного простору проаналізувати ресурсну спроможність молодіжного центру (простору), яку можна переорієнтувати для допомоги цивільному населенню (площа приміщення, кількість працівників тощо), та безпекову ситуацію в регіоні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь