Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2022 р., 10:55
Страховий стаж — це період, протягом якого людина підлягає загальнообов'язкову державному пенсійному страхуванню і за який щомісяця сплачено страхові внески.
01 Вересня, 2022 р., 10:24
весь цивілізований світ підтримує нашу країну. Наше завдання — продовжувати його залучати до підтримки. Усім, хто планує займатися організацією міжнародної підтримки або допомагати іноземцям в Україні, рекомендуємо звернути увагу на актуальні держпослуги на Гіді. Для перебування в Україні
31 Серпня, 2022 р., 15:21
Сьогодні, 31.08.2022 року у приміщенні конференц-залу Витвицької сільської ради відбулося засідання 17 сесії. Депутати розглянули низку важливих питань, зокрема внесли зміни до бюджету громади на 2022 рік, підтримали два питання освітянської сфери, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги 4 жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.
31 Серпня, 2022 р., 12:25
30 серпня 2022 року за сприяння Івано-Франківського обласного центру зайнятості та Івано-Франківського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок на замовлення роботодавця, на якому 46 шукачів роботи та зареєстрованих безробітних, які перебувають на обліку у Івано-Франківському міському центрі зайнятості, Тисменицькій районній філії, Богородчанській районній філії та Галицькій районній філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості, ознайомились з сучасними вимогами ринку праці та вакантними посадами, які під час заходу презентував роботодавець.
31 Серпня, 2022 р., 12:23
Кабінет Міністрів України прийняв проект постанови, який з 1 вересня запроваджує цифровізацію процесів, пов’язаних з виплатою компенсації за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб у межах програми «Прихисток». Зокрема, прийняття заяви на отримання компенсації, внесення даних про розміщених переселенців відбуватиметься через інформаційно-аналітичну систему.
31 Серпня, 2022 р., 08:43
Комплексна програма включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. 
30 Серпня, 2022 р., 12:40
29 серпня 2022 року, в електронних кабінетах вступників на сайті vstup.edbo.gov.ua з'явились рекомендації для зарахування на бюджет до закладів вищої освіти. Загалом їх отримали понад 67 тис. осіб для вступу на молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, ветеринарного та фармацевтичного спрямування), зокрема за квотою-2. Розподіл місць відбувся за алгоритмом адресного розміщення державного та регіонального замовлення. Рекомендація надається лише на одне бюджетне місце, за однією заявою. Про це повідомив Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.
30 Серпня, 2022 р., 09:11
Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської обласної військової адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.2022 № 918 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції (додається).
29 Серпня, 2022 р., 16:18
Усі люди старші 18 років мають отримати базовий курс імунізації двома дозами вакцини від COVID-19 (зараз в Україні наявні Comirnaty/Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech) або ж однією дозою вакцини Janssen (Jcovden).
29 Серпня, 2022 р., 14:01
Якщо у вашій місцевості трапиться радіаційна надзвичайна ситуація, вам необхідно залишатися в приміщенні або негайно зайти до нього, якщо ви перебуваєте на вулиці. Це найбезпечніша дія, яку ви можете зробити. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь