Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Жовтня, 2022 р., 14:58
Проект «Єдина Україна» — це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України. Під час онлайн-заходу на вас чекають тренінги та зустрічі з українськими істориками: ?«Історія України: між правдою і міфами» ?«Історична декомунізація» ?«Російські міфи» Також в рамках проекту обговорюватимуться імідж України в світі сьогодні і як з ним працювати для нашого мирного завтра. Онлайн-захід розпочнеться 17 жовтня та триватиме 14 днів. Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/39Mn2sb Проект організований Міністерством молоді та спорту України.
04 Жовтня, 2022 р., 10:17
Під час повномасштабного вторгнення росії держава повністю взяла на себе зобов’язання щодо видатків на фінансування лікування й подальшої медичної реабілітації українських захисників та цивільних.
04 Жовтня, 2022 р., 10:16
Всеукраїнська мережа приватних загальноосвітніх шкіл IT Step School виділила 15 мільйонів гривень на навчання дітей військовослужбовців. Мета проєкту допомогти здобути якісну освіту дітям, батьки яких боронять Україну. Про це повідомляють представники закладу.
03 Жовтня, 2022 р., 15:33
Генетично модифікований організм (ГМО) – це будь-який організм, у якому генетичний матеріал був змінений за допомогою штучних прийомів переносу генів, які не відбуваються у природних умовах. 
03 Жовтня, 2022 р., 14:59
Процедуру надання статусу учасника бойових дій та необхідні для цього документи роз’яснює начальник відділу в області Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець.
03 Жовтня, 2022 р., 10:29
Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення (перебування) внутрішньо переміщених осіб. Йдеться про збільшення вдвічі суми грошової допомоги в період опалювального сезону власникам житла, які прихистили у себе вимушених переселенців. Відповідний проєкт постанови, розроблений Мінрегіоном, прийнято на засіданні Уряду 30 вересня.
03 Жовтня, 2022 р., 08:56
З 1 липня 2022 року стартувала державна програма «єРобота», яка має на меті допомогти незайнятим громадянам створити власну справу або розширити вже існуючий бізнес.
02 Жовтня, 2022 р., 00:53
Відділ ЦНАП Витвицької сільської ради ТГ з 04.10.2022 р. по 28.10.2022 р. не буде надавати паспортні послуги (окрім вклеювання до паспорта громадянина України  фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку).
28 Вересня, 2022 р., 11:19
Наразі громадянами України подано понад 10 мільйонів заявок, у зв’язку з чим тимчасово припиняється збір заявок на платформі єДопомога задля детального їх опрацювання та передачі за запитом до міжнародних організацій для подальшої виплати.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь