Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Вересня, 2022 р., 10:11
Наказом Мінреінтеграції затверджено оновлений перелік, на основі якого внутрішньо переміщеним особам здійснюватимуть виплати. Документ набере чинності після публікації в Офіційному віснику України. Нагадуємо, перелік не є фіксованим – він регулярно актуалізується.
16 Вересня, 2022 р., 15:22
Поки російські окупанти намагаються забрати у нас незалежність, суверенність,нищать нашу спадщину та природу,ми, українці-незламні і продовжуємо боронитисвою державу, кожен на своєму фронті. Учнівська молодь та громадяни об'єднуютьзусилля і разомтримають екологічну оборону.
16 Вересня, 2022 р., 15:01
У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок на одержання субсидії на одиницю оброблювальних угідь. Податися можуть виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що оброблять не менше 1 і не більше 120 га земель сільськогосподарського призначення та відповідають іншим умовам програми. https://bit.ly/Postanova_DAR. Сума виплати - 3 100 грн на один гектар землі, але не більше 372 тис. грн. Заявки приймаються до 15 листопада 2022 року виключно через ДАР. На інфографіці та нижче у тексті посту ви знайдете покрокову інструкцію з подання заявки на програму. Інструкція з реєстрації – за посиланням https://bit.ly/3DmWOJj. ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ ЗА НАПРЯМОМ "БЮДЖЕТНА СУБСИДІЯ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАЛЬНИХ УГІДЬ https://bit.ly/3qwa4Uk (Facebook) Додаткові інформаційні матеріали (постійно доповнюються).
16 Вересня, 2022 р., 14:08
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє.  За даними Державної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку в серпні 2022р. порівняно з липнем 2022р. в області становила 1,0%, з початку року – 19,4%, в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) – 1,1% та 19,5% відповідно.
16 Вересня, 2022 р., 11:31
15 вересня в Івано-Франківську відбувся «круглий стіл» у рамках реалізації ґрантового проєкту «Карпатський культурний шлях», у якому взяли участь начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Передерко, перший проректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, менеджер проєкту з комунікацій Олег Мандрик, заступниця голови ГО «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» Марія Ковалів, виконавчий директор Центру розвитку малого та середнього бізнесу Марамурешського повіту (Румунія) Раду Біг та понад 30 представників адміністрацій управління історико-культурними об'єктами, туристичних компаній, інших надавачів туристичних послуг, органів державної влади, місцевого самоврядування, науковців, інститутів громадянського суспільства Івано-Франківської та Закарпатської областей України.
15 Вересня, 2022 р., 13:34
Усиновлення завжди було непростим процесом, бо державні органи мають ретельно перевіряти кандидатів. Однак важливо усунути бюрократію всюди, де це можливо — щоб батьки та діти могли швидше знайти одне одного.
15 Вересня, 2022 р., 08:57
Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж. Тож хочемо нагадати, що на Гіді з держпослуг є всі потрібні послуги для такого транспортування. Діліться ними з усіма, кому вони можуть знадобитися. Для дозволу на перевезення
14 Вересня, 2022 р., 16:37
«Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022 рік, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 02.02.2022 № 33, 13.09.2022 на території Бурштинської міської ради за участю представників управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації проведено командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Бурштинської міської ради з визначення стану готовності до виконання завдань цивільного захисту, враховуючи дію на території нашої держави правового режиму воєнного стану.
14 Вересня, 2022 р., 15:36
Із початку липня, відколи вона стартувала, жителі області й переселенці подали 377 заяв на мікрогранти для створення чи розвитку бізнесу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь