Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2022 р., 11:12
До управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття надходять звернення споживачів з проханням надати роз’яснення щодо оплати за повірку лічильників. Тож, хто має сплачувати за повірку лічильника, споживач чи постачальник води ?
19 Серпня, 2022 р., 11:11
В місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося – про це свідчать результати щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби,.
19 Серпня, 2022 р., 11:01
Комплексна програма включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. 
18 Серпня, 2022 р., 16:24
15 серпня Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами № 4558, який врегульовує використання пестицидів та агрохімікатів.
18 Серпня, 2022 р., 16:23
«Вдячний Уряду Канади та особисто Заступниці Прем'єр-міністра та Міністру фінансів Канади Христі Фріланд за безкомпромісну підтримку України у цей надзвичайно складний для нас історичний період. Отримані кошти дозволять підтримати населення України та наблизити перемогу над агресором», - прокоментував угоду Міністр фінансів України Сергій Марченко.
18 Серпня, 2022 р., 15:26
Удепартаменті соціальної політики облдержадміністрації інформують, що з кінця червня згідно з наказом Мінсоцполітики від 17 травня 2022 року № 150 впроваджена нова редакція «Методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для надання соціальних послуг».
18 Серпня, 2022 р., 13:14
Для осіб з порушеннями слуху та мови у комунальному некомерційному підприємстві «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» забезпечили можливість виклику бригади лікарів шляхом надсилання повідомлення.
18 Серпня, 2022 р., 10:16
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє.  За даними Державної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку в липні 2022р. порівняно з червнем 2022р. в області становила 1,4%, з початку року – 18,3%, в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) – 0,7% та 18,2% відповідно.
18 Серпня, 2022 р., 10:14
З січня по липень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 23,3 тис. осіб, з яких 19,7 тис. мали статус безробітного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь