Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

11 Серпня, 2022 р., 11:24
Чат-бот пошуку близьких людей у Телеграм @nib_uncp_bot, створений Національним інформаційним бюро спільно з ГУР МОУ, відтепер має унікальну функцію.  
11 Серпня, 2022 р., 11:23
Пенсіонери мають право на підвищення до пенсії при переїзді до гірського населеного пункту. Згідно із законодавством можливість його отримання не «прив’язане» до факту народження саме в такому населеному пункті. Критерії отримання підвищення та гарантії соціального захисту громадян врегульовує Закон України «Про статус гірських населених пунктів в Україні».
10 Серпня, 2022 р., 10:34
Оприлюднені освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим дані за підсумками «опитування» батьків стосовно бажаної форми навчання їхніх дітей у новому навчальному році не є репрезентативними. Про це зазначає і сам омбудсмен.
10 Серпня, 2022 р., 10:32
Для багатьох українців, які евакуювалися до інших міст країни, постало гостре питання: як знайти роботу на новому місці. Тому зібрали добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»
10 Серпня, 2022 р., 10:31
Без направлення українці можуть звертатися, в першу чергу, до лікарів первинної медичної допомоги – педіатрів, терапевтів та сімейних лікарів. В умовах війни наявність декларації для внутрішньо переміщених осіб також не є обов’язковою.
10 Серпня, 2022 р., 10:31
Щоби зробити психологічну допомогу для українців доступною та зручною, Глобальний договір ООН в Україні запустив проєкт «Mental Help». Його мета — надати безкоштовну психологічні послуги людям, які постраждали від війни Росії проти України. Проєкт реалізується за підтримки UKRSIBBANK BNP Paribas Group, корпорації Schneider Electric, агенції Fondation de France та Глобального договору ООН у Франції.
09 Серпня, 2022 р., 12:43
З метою застереження від шахрайства при працевлаштуванні за кордоном, збереження трудового потенціалу країни та підвищення рівня обізнаності незайнятих громадян стосовно протидії торгівлі людьми служба зайнятості здійснює низку профілактичних заходів.
09 Серпня, 2022 р., 11:45
ЧИ ОЗНАЧАЄ ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО ЛИШЕ ТЕ НАСИЛЬСТВО, ЯКЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ В СТІНАХ ДОМУ?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь