Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Липня, 2022 р., 21:38
Через війну мільйони українців втратили свої домівки, були вимушені тікати зі свої міст. Майже три мільйони громадян України вимушено стали внутрішньо переміщеними особами . Багато людей втратили роботу та засоби для існування. Звісно, ще з початку війни держава почала розробляти план заходів для допомогти своїм громадянам у цей складний період. Результатом стало створення платформи єДопомога , завдяки якій українці, що потребують допомоги, можуть швидко подати заявку, а тисячі волонтерів по всій Україні допомогти нужденним.
22 Липня, 2022 р., 19:15
З метою забезпечення зростання кількості осіб, охоплених соціальним страхуванням та з врахуванням Національного плану зниження рівня незадекларованої праці на 2022 рік Управління Держпраці в Івано-Франківській області на виконання доручення Державної служби України з питань праці, проводить інформаційну кампанію «Виходь на світло!» із залученням державних органів та соціальних партнерів.
22 Липня, 2022 р., 10:35
19 липня цього року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації трудових відносин».
22 Липня, 2022 р., 09:46
Премія імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики.
22 Липня, 2022 р., 09:44
За ініціативи першої леді Олени Зеленської оголошено благодійний збір на реанімобілі через платформу United24 .
22 Липня, 2022 р., 09:41
Громадяни – користувачі вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України мають змогу, не виходячи з дому, отримати інформацію про себе з Електронного реєстру листків непрацездатності. Громадянину надається інформація про номер, дата відкриття та закриття і причину непрацездатності.
22 Липня, 2022 р., 09:40
«Пенсійний калькулятор» – це ефективний і корисний сервіс Пенсійного фонду України, яким можна скористатися в онлайн-режимі та у декілька кліків дізнатися про розмір майбутньої пенсії.
21 Липня, 2022 р., 10:09
Про це нагадує голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук на своїй сторінці у соціальній мережі «Facebook».
20 Липня, 2022 р., 16:12
Станом на 20 липня 2022 року в  Івано-Франківській області працює 41 заклад дошкільної освіти.
20 Липня, 2022 р., 16:11
Впровадження нових умов ввезення домашніх тварин з України до Республіки Польща перенесено з 16 на 25 липня. Так, з 25 липня 2022 року ввезення домашніх тварин (котів, собак та тхорів) в супроводі їх власників або опікунів (уповноважених осіб) на територію Республіки Польща з України буде можливим за умови виконання наступних вимог:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь