Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 11:21
Сьогодні кожен водій, велосипедист і пішохід може допомогти країні – для цього всі вони мають дотримуватися Правил дорожнього руху. Нагадати про це українцям покликана інформаційна кампанія «Не додавай роботи», що стартувала 5 липня 2022. Її спільно проводять Центр демократії та верховенства права і агентство комунікацій provid у межах Кампанії «За безпечні дороги»».
15 Липня, 2022 р., 10:50
Останніми днями ми спостерігаємо збільшення кількості повідомлень про повітряну тривогу. Тому, поліція вкотре наголошує, що нехтувати цим сповіщенням не можна. Адже його головне завдання – вберегти мирне населення.
14 Липня, 2022 р., 15:01
Електронний кабінет служби зайнятості – це електронний сервіс для отримання послуг служби зайнятості та необхідної інформації без відвідування центрів зайнятості, що дозволяє підвищити якість обслуговування шукачів роботи, роботодавців та удосконалити комунікації між учасниками ринку праці.
14 Липня, 2022 р., 08:47
«З початку року послугами обласної служби зайнятості скористалися 21,6 тис. громадян, з яких 18,4 тис. мали статус безробітного. За сприяння служби зайнятості працевлаштовано 5,6 тис. осіб», - зазначив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк.
13 Липня, 2022 р., 11:13
Пацієнти отримуватимуть електронний рецепт для придбання антибіотиків за власні кошти уже з серпня 2022 року. Це перший етап у впровадженні електронного рецепта на всі рецептурні препарати в Україні та перший крок у розв'язанні проблеми неконтрольованого вживання лікарських засобів.
12 Липня, 2022 р., 16:10
Повномасштабна війна тільки збільшила цінність кохання та страх його втратити. Для всіх, хто зараз гостро проживає відчуття моменту «тут і зараз» та бажання це узаконити, — держпідбірка нижче.
12 Липня, 2022 р., 15:22
Президент підписав Закон України від 19.06.2022 року № 2308-IX (законопроєкт 7432) «Про внесення змін до Податкового України щодо особливостей оподаткування військовим збором грошового забезпечення військовослужбовців та інших осіб, які беруть участь в бойових діях в умовах», який набрав чинності 09.07.2022 року.
12 Липня, 2022 р., 10:20
Особи, постраждалі від війни і насильства, пов’язаного зі збройною агресією російської федерації на території України можуть отримати безоплатну правову допомогу в умовах воєнного стану:
12 Липня, 2022 р., 08:51
Національна платформа працює за такими напрямами: Продовжує роботу національна платформа «UNITED 24», яка працює в режимі «єдиного вікна» для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян для підтримки України. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.
12 Липня, 2022 р., 08:42
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь