Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Вересня, 2022 р., 16:49
З настанням осіннього-зимового  сезону  різко підвищується кількість захворювань на гострі респіраторні  вірусні інфекції та ГРИП.
27 Вересня, 2022 р., 15:57
Нагадуємо, що з метою полегшення процесу працевлаштування або ж пошуку кваліфікованого персоналу службою зайнятості розроблено ряд електронних сервісів для роботодавців та шукачів роботи.
27 Вересня, 2022 р., 13:37
Міністерство охорони здоров'я України нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена.
27 Вересня, 2022 р., 09:16
Міністерство охорони здоров’я нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена.
27 Вересня, 2022 р., 09:14
Громадська спілка «Освіторія» та міжнародна організація War Child Holland у партнерстві з Міністерством освіти і науки України презентували мобільний застосунок «Вивчаю – не чекаю». Презентація відбулася сьогодні, 26 вересня 2022 року, в приміщенні МОН.
27 Вересня, 2022 р., 09:12
Рекомендації Міністерства економіки, як перевезти свій бізнес з небезпечного регіону країни в більш безпечний.
27 Вересня, 2022 р., 09:11
Теплі поради для мешканців квартир про те, як підготовитися до зимових холодів. 
27 Вересня, 2022 р., 09:10
Онкологи Прикарпаття б’ють на сполох: в області зріс рівень занедбаності раку, зокрема, навіть візуальних форм. Як повідомляють фахівці Прикарпатського клінічного онкологічного центру, найгірша ситуація з виявленням онкопатології шийки матки, позаяк занедбаність становить 41,5%. Насторожують й інші показники занедбаності раку, а саме: прямої кишки – 40%, молочних залоз – 30%, яйників – 29,4%. Таку статистику погіршила й пандемія COVID-19 і війна в Україні, які своєю чергою обмежили ранню діагностику та профілактичні огляди.
26 Вересня, 2022 р., 09:13
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, в м. Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь