Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

05 Вересня, 2022 р., 21:07
З нагоди 10-ї річниці прийняття закону України "Про адміністративні послуги" та ураховуючи, що завдяки якісному та неупередженому виконанню обов'язків адміністраторів центру надання адміністративних послуг збільшується ступень довіри громадян до влади, запроваджено в Україні професійне свято - День адміністратора центру надання адміністративних послуг, яке відзначати щороку 6 вересня. Центр надання адміністративних послуг Витвицької сільської ради ТГ,  без перебільшення, один із кращих в області. Це підтверджують спеціалісти, а також мешканці нашої громади. Головні спеціалісти Витвицького ЦНАПу створюють максимально зручні та сприятливі умови для обслуговування заявників. Професіоналізм, оперативність, доступність – ці та інші чинники притаманні в роботі наших чарівних адміністраторів. Значну кількість послуг у населених пунктах Витвицької громади надають адміністратори віддалених робочих місць. Шановні колеги, друзі, усі ті, хто працює у сфері  надання адміністративних послуг, прийміть щиру вдячність за сумлінну працю, високий професійний рівень, самовіддачу та результативність у виконанні  посадових обов’язків. Бажаємо вам міцного здоров'я, вдячних відвідувачів, пошани від керівництва, нових звершень та мирного неба.
05 Вересня, 2022 р., 21:05
Усі люди старші 18 років мають отримати базовий курс імунізації двома дозами вакцини проти COVID-19 (зараз в Україні наявні Comirnaty/Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech) або ж однією дозою вакцини Janssen (Jcovden).
05 Вересня, 2022 р., 21:03
Запорізька атомна електростанція залишається  найбільшою в Україні та Європі. В «Енергоатомі» повідомляють, що радіаційний фон на ній становить 11-12 мкР/год, що відповідає природним нормам. Але, у зв’язку з регулярними обстрілами окупантами території атомної електростанції, нагадуємо про йодну профілактику в разі радіаційної аварії.
05 Вересня, 2022 р., 21:02
На «гарячі лінії» Мінреінтеграції почастішали звернення громадян, яким відмовляють у видачі довідки внутрішньо переміщеної особи через те, що їхнє місце проживання зареєстроване не на тих територіях, де тривають бойові дії або які знаходяться в тимчасовій окупації.
02 Вересня, 2022 р., 15:55
Державна служба з лікарських засобів та контролю за наркотиками в Івано-Франківській області звертає увагу на те, що з 1 листопада 2022 року  в Україні запрацює електронний рецепт (е-рецепт) на відпуск наркотичних (психотропних) лікарських засобів.
02 Вересня, 2022 р., 14:18
Із 1 вересня в Україні набрали чинності 25 оновлених державних будівельних норм. Основні зміни, зокрема, стосуються безпеки будівель та споруд, енергоефективності, а також безбар’єрності.
02 Вересня, 2022 р., 14:18
Узв’язку зі складною ситуацією у нашій державі, спричиненою агресією та повномасштабною війною з рф, в Мінреінтеграції створено цілодобову «гарячу телефонну лінію» для координації зусиль з надання допомоги громадянам, центральним та місцевим органам виконавчої влади і органам місцевого самоврядування.
02 Вересня, 2022 р., 11:42
Вакцинація є одним з найнадійніших способів захисту від інфекційних захворювань, що створюють загрозу для життя. 
02 Вересня, 2022 р., 11:32
Туристичний бізнес Івано-Франківської області за перше півріччя 2022 року сплатив на 63% більше податків, ніж за аналогічний період минулого року.
02 Вересня, 2022 р., 11:29
Колеги з Наукового центру превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки створили чатбот «Хімічна (не)Безпека! Як Діяти» — https://t.me/chemicalsafety_bot — аби у випадку хімічної атаки чи техногенної аварії українці могли швидко і правильно реагувати. Чатбот допоможе: дізнатися про різні хімічні речовини та навчитися їх розрізняти; виявити ознаки хімічної атаки; отримати алгоритм дій у разі небезпеки; проконтролювати стан домашньої аптечки. Що робити? Майте чатбот під рукою Прогляньте його, щоби зрозуміти структуру Поділіться чатботом з рідними, друзями, колегами Проєкт створено за підтримки програми «Український фонд швидкого реагування», яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США та з допомогою ГО «Асоціація психологічного консультування та травмотерапії».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь