Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Серпня, 2022 р., 16:18
Усі люди старші 18 років мають отримати базовий курс імунізації двома дозами вакцини від COVID-19 (зараз в Україні наявні Comirnaty/Pfizer-BioNTech та CoronaVac/Sinovac Biotech) або ж однією дозою вакцини Janssen (Jcovden).
29 Серпня, 2022 р., 14:01
Якщо у вашій місцевості трапиться радіаційна надзвичайна ситуація, вам необхідно залишатися в приміщенні або негайно зайти до нього, якщо ви перебуваєте на вулиці. Це найбезпечніша дія, яку ви можете зробити. 
29 Серпня, 2022 р., 08:53
Організм людини не може існувати без води. Вона є найважливішою речовиною для всього живого на планеті й покриває понад 70% її площі. Понад 60% ваги тіла людини становить вода. Згідно з дослідженнями, мозок і серце містить 73% води, легені – 83%, навіть наші кістки складаються з води на 31%. Кожна клітина, тканина чи орган у живому організмі повсякчас потребують води, щоби повноцінно працювати. Вона дуже важливий компонент здорового харчування.
29 Серпня, 2022 р., 08:51
Грибний сезон у розпалі, погода цьому сприяє, а тому зростає ризик появи випадків отруєнь грибами і серед населення нашого регіону.
26 Серпня, 2022 р., 08:58
Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості.
25 Серпня, 2022 р., 13:52
     З наближенням осінньо – зимового періоду , активізується захворюваність на гострі респіраторні захворювання, а також COVID – 19 зокрема.
25 Серпня, 2022 р., 13:43
Міністерство соціальної політики України з метою забезпечення єдиних підходів щодо організації роботи з виплати допомоги на проживання відповідно до Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 332 "Деякі питання виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам” (зі змінами), повідомляє.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь