Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2022 р., 13:44
Внести зміни до пенсійної справи можна дистанційно – для цього потрібно скористатися вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України.
19 Серпня, 2022 р., 11:39
Осіб, які належать до учасників бойових дій, визначено статтею 6 Закону України від 22 жовтня 1993 року № 3551 «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».
19 Серпня, 2022 р., 11:12
До управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття надходять звернення споживачів з проханням надати роз’яснення щодо оплати за повірку лічильників. Тож, хто має сплачувати за повірку лічильника, споживач чи постачальник води ?
19 Серпня, 2022 р., 11:11
В місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося – про це свідчать результати щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби,.
19 Серпня, 2022 р., 11:01
Комплексна програма включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів. 
18 Серпня, 2022 р., 16:24
15 серпня Верховна Рада України прийняла за основу проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення державного регулювання у сфері поводження з пестицидами і агрохімікатами № 4558, який врегульовує використання пестицидів та агрохімікатів.
18 Серпня, 2022 р., 16:23
«Вдячний Уряду Канади та особисто Заступниці Прем'єр-міністра та Міністру фінансів Канади Христі Фріланд за безкомпромісну підтримку України у цей надзвичайно складний для нас історичний період. Отримані кошти дозволять підтримати населення України та наблизити перемогу над агресором», - прокоментував угоду Міністр фінансів України Сергій Марченко.
18 Серпня, 2022 р., 15:26
Удепартаменті соціальної політики облдержадміністрації інформують, що з кінця червня згідно з наказом Мінсоцполітики від 17 травня 2022 року № 150 впроваджена нова редакція «Методики обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї для надання соціальних послуг».
18 Серпня, 2022 р., 13:14
Для осіб з порушеннями слуху та мови у комунальному некомерційному підприємстві «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» забезпечили можливість виклику бригади лікарів шляхом надсилання повідомлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь