Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Серпня, 2022 р., 11:45
ЧИ ОЗНАЧАЄ ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО ЛИШЕ ТЕ НАСИЛЬСТВО, ЯКЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ В СТІНАХ ДОМУ?
09 Серпня, 2022 р., 10:31
Традиційно кожного року влітку триває дитяча оздоровча та відпочинкова кампанії. Діти за кошти державного і місцевих бюджетів відпочивають в оздоровчих закладах, набираються здоров’я перед початком навчального року.
08 Серпня, 2022 р., 16:18
Ця "Гаряча лінія" створена спільно ЮНІСЕФ та Українським католицьким університетом за підтримки Міністерства охорони здоров’я та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у співпраці з ГО “Асоціація сімейних медичних сестер”, ГО “Вакцинація”.
08 Серпня, 2022 р., 16:17
14 серпня Івано-Франківський національний академічний драматичний театр імені Івана Франка розпочинає 84-й театральний сезон із благодійного показу мистецького проєкту «Бій за Україну» у місті Тернопіль. А 16 серпня о 18:00 відкриє сезон на сцені в Івано-Франківську.
08 Серпня, 2022 р., 10:36
Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».
05 Серпня, 2022 р., 09:20
Для того, щоб зареєструватися в службі зайнятості, вам необхідно подати заяву про надання статусу безробітного до обраного вами центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості, будь-яким зручним для вас способом:
04 Серпня, 2022 р., 16:24
Оголошення! Запрошуємо дітей захисників України взяти участь в духовно-екологічному таборі «Метаноя», який проходитиме з 21 по 27 серпня 2022 р. в мальовничому куточку Дністровського каньйону. В програмі табору: спільна молитва, катехизація, забави, банси, розвиваючі та спортивні ігри, відпочинок на лоні природи, екскурсії. Протягом табору буде можливість духовно збагатитися та відпочити фізично і психологічно. Організатори покривають вартість проживання, харчування і трансфер з Івано-Франківська до місця таборування та в зворотньому напрямку. Для участі дитини в таборі необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/17Yq4pDbODK82AJdboOR2nKlmqhNR4q9LKKOteABkxiw/edit Кількість місць обмежена. За довідками звертайтесь за тел./вайбер/телеграм:  0680503578 (о. Михайло Дзуль).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь