Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2022 р., 10:16
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє.  За даними Державної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку в липні 2022р. порівняно з червнем 2022р. в області становила 1,4%, з початку року – 18,3%, в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) – 0,7% та 18,2% відповідно.
18 Серпня, 2022 р., 10:14
З січня по липень 2022 року послугами обласної служби зайнятості скористалися 23,3 тис. осіб, з яких 19,7 тис. мали статус безробітного.
18 Серпня, 2022 р., 10:13
Учора голова обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук зустрілася з Президентом товариства Червоного хреста України Миколою Поліщуком, а також головою обласного осередку цієї організації Валерієм Старченком.
18 Серпня, 2022 р., 10:12
Сьогодні економічний фронт як ніколи важливий. Ось чому бізнесу потрібно працювати там, де це можливо. А ідейним українцям — сприймати це як зелене світло до втілення мрій і планів про власну справу чи належно оформлену роботу.
17 Серпня, 2022 р., 13:57
Про це повідомив головний державний санітарний лікар області, директор Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ Руслан Савчук.
16 Серпня, 2022 р., 16:05
«Окрім цілої низки переваг і спрощень, змінами запроваджується дієвий зворотній зв’язок між бізнесом та митницею. Цей Закон – нова філософія митної справи, яка містить низку викликів для Держмитслужби, зокрема, реінжиніринг її внутрішніх процесів та передбачає створення нової організаційної структури», – підкреслив заступник Міністра фінансів України з питань європейської інтеграції Yuriy Draganchuk.
16 Серпня, 2022 р., 16:02
Верховна Рада України підтримала зміни до Податкового кодексу України, якими в тому числі продовжено процедуру одноразового добровільного декларування до 1 березня 2023 року.
16 Серпня, 2022 р., 16:01
оловною метою Конкурсу є створення художніх, декоративно-ужиткових, вокальних, хореографічних, сценічних та інших творчих проєктів. Брати участь у заході можуть як діти, молодь, так і дорослі.
16 Серпня, 2022 р., 16:00
Про це повідомили в головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області.
16 Серпня, 2022 р., 11:52
Стаємо ближчими до Європи. Невдовзі закордонний паспорт, водійське та техпаспорт у Дії відображатимуться латиницею. Під час бета-тесту ми перевіримо, чи коректно у користувачів документи відображаються англійською та чи правильно відображаються поля документів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь