Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Серпня, 2022 р., 11:03
Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» у рамках національного проекту «Безпечна країна» рекомендує до перегляду соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей». Вони створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Ці роботи відповідають вимогам соціальної реклами за висновком Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення. Враховуючи важливість та необхідність попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих, особливо напередодні нового навчального року, просимо сприяти у поширенні в соцмережах соціальних роликів на зазначену тематику. Завантажити відео, а також висновки Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо відповідності відеороликів ознакам соціальної реклами можна безпосередньо із сайту Фонду за посиланням https://dopomogadtp.com/ (розділ «Соціальна реклама»).
16 Серпня, 2022 р., 09:08
Пряма мова – міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець.
16 Серпня, 2022 р., 09:07
Навіть під час війни в Україні є бажаючі розпочати книговидавничій бізнес. Про це повідомляють у Держкомтелерадіо України. Тут продовжують вести Державний реєстр видавців, виготовлювачів і розповсюджувачів видавничої продукції.
16 Серпня, 2022 р., 09:06
Влітні місяці сильна спека в Україні чергується із грозами і супроводжується  блискавками, які  можуть становити небезпеку для життя людини та її майна.  Ураження блискавкою можливе у випадку перебування людини як під відкритим небом, так і в закритому приміщенні.
15 Серпня, 2022 р., 14:58
Укрзалізниця повертається до розвитку мережі регіональних експресів на заході України. Так, з 15 серпня для пасажирів знову буде доступний «Прикарпатський експрес» — поїзд №807/808, який курсуватиме тепер у сполученні Коломия — Львів.
15 Серпня, 2022 р., 08:50
На сьогодні відомо понад 100 герпесвірусів, 8 з них заразні для людей.
12 Серпня, 2022 р., 15:49
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
11 Серпня, 2022 р., 16:47
Сьогодні більшість громадян України, які перебувають на лінії зіткнення та окупації загарбників, опинилися в скрутному становищі та вимушені покидати місця свого проживання. Всі ми маємо бути максимально зібраними, об’єднаними та підтримувати один одного.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь