Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 19.12.2022 12:33
Кількість переглядів: 62

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі електричної енергії, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

 Витвицька сільська рада територіальної громади  інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю Електрична енергія код ДК 021:2015 09310000-5 – Електрична енергія.

 Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань: Витвицька сільська рада територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області, за адресою: вул. З.Красівського, 63а, с. Витвиця, Калуський район, Івано-Франківська область, 77533, код за ЄДРПОУ – 04355898;

 

Місця надання послуг: Місце поставки :

Адмінбудинок с.Витвиця

Вул.З.Красівського,  63 А, с.Витвиця, Калуський район, Івано-Франківська область

 

Приміщення с/р с.Кальна

Вул.Шевченка, 134 Г, с.Кальна,  Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Адмінбудинок с.Кальна

вул. Шевченка, 134, с.Кальна, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Адмінбудинок с.Слобода -Болехівська

вул. Шевченка, 150, с.Слобода-Болехівська, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Амбулаторія с.Витвиця

с. Витвиця, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Вуличне освітлення с.Витвиця

 

 

с. Витвиця, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Амбулаторія с.Витвиця

с.Витвиця, Калуський район, Івано-Франківська область

 

Медпункт с.Липа

с.Липа, Калуський район, Івано-Франківська область

 

Медпункт с.Липа

 

с.Липа, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Медпункт с.Лужки

с. Лужки, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Медпункт с.Розточки

с. Розточки,  Калуський район, Івано-Франківська область

 

Адмінбудинок с.Розточки

с.Розточки Калуський район, Івано-Франківська область

 

Адмінбудинок с.Станківці

с.Станківці, Калуський район, Івано-Франківська область

 

Вуличне освітлення TП- 117

с. Церковна, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Вуличне освітлення TП- 271

с. Церковна, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Медпункт с.Церківна

с. Церковна, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Вуличне освітлення TП- 118

с. Церковна, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Вуличне освітлення ТГІ- 109

с. Станківці, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

Амбулаторія с.Станківці

с. Станківці, Калуський район, Івано-Франківська область

 

 

 

 

 

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником  та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі: Електрична енергія код ДК 021:2015 09310000-5 – „Електрична енергія.

Тендерну документацію розроблено відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі» (зі змінами) (далі – Закон) та постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» від 12.10.2022 № 1178

 Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-12-16-006764-a Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: загальна вартість – 270000,00 грн з ПДВ.

 Очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів (відповідно до постанов, наказів, інших нормативно-правових актів органів державної влади, уповноважених на здійснення державного регулювання цін у відповідній сфері), визначається як добуток необхідного обсягу товарів/послуг та ціни (тарифу), затвердженої відповідним нормативно-правовим актом, що розраховується за такою формулою: ОВрег – V * Цтар, де: ОВрег – очікувана вартість закупівлі товарів/послуг, щодо яких проводиться державне регулювання цін і тарифів; V – кількість (обсяг) товару /послу ги, що закуповується; Цтар – ціна (тариф) за одиницю товару/послуги, затверджена відповідним нормативно-правовим актом. Ціна (тариф) на електричну енергію визначається у встановленому законодавством порядку та затверджується постановою НКРЕКП.

 Закупівля електричної енергії, технічні та якісні характеристики предмета закупівлі регулюються та встановлюються Законом України «Про ринок електричної енергії» (далі — Закон), Правилами роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії , що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 14.03.2018 № 312 (далі – ПРРЕЕ), Законом України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII (далі – Закон про закупівлі),  відповідно до Постанови КМУ №1178, та іншими нормативно -правовими актами, що стосуються предмета закупівлі.

 Загальні положення. Згідно з пунктом 26 статті 1 Закону електрична енергія – енергія, що виробляється на об’єктах електроенергетики і є товаром, призначеним для купівлі-продажу. Статтею 56 Закону визначено, що постачання електричної енергії споживачам здійснюється електропостачальниками, які отримали відповідну ліцензію, за договором постачання електричної енергії споживачу.

 Інформація про електропостачальників повинна міститись у переліку (ліцензійному реєстрі НКРЕКП) суб’єктів господарювання, які відповідно до вимог Закону отримали ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії, який розміщено на офіційному веб-сайті НКРЕКП у розділі: Електрична енергія / Ліцензування / Реєстри ліцензіатів (вид діяльності – постачання електричної енергії). Обґрунтування технічних характеристик. Термін постачання – з 01 січня 2023 р. по 31 грудня 2023 р. Кількісною характеристикою предмета закупівлі є обсяг споживання електричної енергії. За одиницю виміру кількості електричної енергії приймається кіловат-година, яка дорівнює кількості енергії, спожитої пристроями потужністю в один кіловат протягом однієї години. Обсяг, необхідний для забезпечення діяльності та власних потреб об’єктів замовника, та враховуючи обсяги споживання переднього календарного року, на 2023 рік становить – 45000 кВт∙год;

Обґрунтування якісних характеристик : Пунктом 1.1.2 глави 1.1 розділу І ПРРЕЕ визначено, що якість електропостачання – це перелік визначених Регулятором показників (і їх величин), які характеризують рівень надійності (безперервності) електропостачання, комерційної якості надання послуг з передачі, розподілу та постачання електричної енергії, а також якість електричної енергії. Показники якості електропостачання повинні відповідати величинам, що затверджені НКРЕКП. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI КСР параметри якості електричної енергії в точках приєднання споживачів у нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загального призначення».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь