Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Витвицького сільського голови з прийдешніми святами!

Дата: 31.12.2022 19:33
Кількість переглядів: 91

Фото без опису

Шановні мешканці громади!
Завершується 2022 рік, сповнений важких випробувань, пов‘язаних з російською агресією.
Цей рік видався нелегким і для нашої громади.
Попри все ми змогли допомогти більше 700 внутрішньо переміщеним особам, які, рятуючись від рашистів, опинилися у важких життєвих обставинах.
Не забували про сім‘ї героїв, які захищають нашу державу, а також людей похилого віку, одиноких та вразливих верств населення. А ще допомагали нашим бійцям, нашим відважним воїнам.
Незважаючи на те, що близько 3 млн. грн освітньої субвенції для виплат зарплат вчителям, а також всі кошти, які були виділені із державного та обласного бюджетів на асфальтування доріг, освітлення вулиць, ремонт приміщень, містків через річки та ін.  були вилучені для потреб Збройних Сил України, завдяки злагодженій роботі наша команда  змогла справитися з усіма викликами та забезпечити розвиток громади навіть у цей важкий час.
Скажу більше, за два роки нашої каденції ми погасили кількамільйонний борг із заробітньої плати для працівників, які фінансуються з місцевого бюджету, здійснили всі поточні платежі, одні із перших в області цьогоріч виплатили заробітну плату за грудень поточного року, а також погасили всі інші мільйонні борги попередніх років.
Відтак, вперше за 6 років існування нашої громади ми не просто закінчили рік без боргів, а й маємо перехідний залишок коштів на рік прийдешній.
Крім того, інформую Вас, що 23 грудня 2022 року на пленарному засіданні 20 сесії Витвицької територіальної громади прийнятий Бюджет на 2023 рік. Дякую депутатам ради за злагоджену роботу на благо нашої громади.
Розуміючи, що отримати кошти в умовах війни з державного чи обласного бюджетів буде вкрай складно, ми заклали в бюджет 300 тис. грн. для ремонту вибоїн в асфальтному покритті доріг. Сподіваюся, що ще аналогічну суму зможемо додатково виділити, щоб весною закупити бітум та щебінь і разом з громадою відремонтувати якомога більшу протяжність доріг.
Закладені кошти в бюджеті також на виконання прийнятих програм із охорони здоров’я, соціального забезпечення, первинної медичної допомоги, проведення благоустрою, допомогу ЗСУ та ін.
Впевнений, що з вашою допомогою і підтримкою нам все вдасться. Нехай у цьому нам допоможе наш люблячий Господь.
Щиро дякую нашим землякам і всім відважним воїнам, які захищають нашу державу, їхнім сім’ям і родинам, мешканцям нашої громади, які прийняли до своїх осель та створили затишок для внутрішньо переміщених людей, волонтерам, благодійникам, підприємцям, моїй команді!
Щиро вітаю вас із прийдешнім Новим 2023 роком!
Спокою й добра у Новому році! Нехай у кожній вашій оселі панує мир та Божа благодать! Нехай Матінка Божа дарує здоров’я Вам та вашим сім'ям! Бажаю, щоб 2022-й забрав із собою всі негаразди, а Новий 2023-й рік приніс щастя та перемогу!
Низько кланяюсь Почесному жителю нашої громади, герою Анатолію Грекову та всім полеглим героям за нашу Україну.Слава Україні і нашим Героям!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь