Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Витвицький сільський голова територіальної громади вручив медаль "Доблесть Прикарпаття" пароху релігійної громади УГКЦ с. Витвиця отцю Володимиру Каліті

Дата: 26.08.2022 14:37
Кількість переглядів: 280

 

Голова Витвицької територіальної громади Василь Ільницький з нагоди відзначення Дня незалежності України вручив медаль "Доблесть Прикарпаття" пароху релігійної громади УГКЦ с. Витвиця отцю Володимиру Каліті.

Медаль є почесною відзнакою за жертовність та зусилля, проявлені у волонтерській діяльності, організації і наданні матеріальної, фінансової та іншої допомоги Збройним Силам України, іншим військовим формуванням України для відсічі збройної агресії російської федерації, спрямованої проти суверенітету і територіальної цілісності Української Держави, надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Отець Володимир Каліта від початку вторгнення 24 лютого 2022 року активно займається волонтерською діяльністю, переймається проблемами громади та шукає шляхи їх вирішення, відзначається високим професіоналізмом.

Ним було організовано постачання продуктів харчування, засобів гігієни, одягу, взуття, постільної білизни та інших речей для ЗСУ, сімей воїнів, які захищають нашу землю, для внутрішньо переміщених осіб, людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Активно працює із молоддю, дітьми ВПО, захисників України. Займається патріотичним вихованням, веде роз’яснювальну роботу щодо необхідності вступу до лав ЗСУ та важливості підтримки наших захисників та важливості їхньої ролі у суспільстві.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь