Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Вересня, 2022 р., 15:01
У Державному аграрному реєстрі триває прийом заявок на одержання субсидії на одиницю оброблювальних угідь. Податися можуть виробники сільгосппродукції, як фізичні, так і юридичні особи, що оброблять не менше 1 і не більше 120 га земель сільськогосподарського призначення та відповідають іншим умовам програми. https://bit.ly/Postanova_DAR. Сума виплати - 3 100 грн на один гектар землі, але не більше 372 тис. грн. Заявки приймаються до 15 листопада 2022 року виключно через ДАР. На інфографіці та нижче у тексті посту ви знайдете покрокову інструкцію з подання заявки на програму. Інструкція з реєстрації – за посиланням https://bit.ly/3DmWOJj. ЯК ПОДАТИ ЗАЯВКУ ЗА НАПРЯМОМ "БЮДЖЕТНА СУБСИДІЯ НА ОДИНИЦЮ ОБРОБЛЮВАЛЬНИХ УГІДЬ https://bit.ly/3qwa4Uk (Facebook) Додаткові інформаційні матеріали (постійно доповнюються).
16 Вересня, 2022 р., 14:08
Головне управління статистики в Івано-Франківській області повідомляє.  За даними Державної служби статистики України, інфляція на споживчому ринку в серпні 2022р. порівняно з липнем 2022р. в області становила 1,0%, з початку року – 19,4%, в Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м.Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях) – 1,1% та 19,5% відповідно.
16 Вересня, 2022 р., 11:31
15 вересня в Івано-Франківську відбувся «круглий стіл» у рамках реалізації ґрантового проєкту «Карпатський культурний шлях», у якому взяли участь начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Передерко, перший проректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, менеджер проєкту з комунікацій Олег Мандрик, заступниця голови ГО «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» Марія Ковалів, виконавчий директор Центру розвитку малого та середнього бізнесу Марамурешського повіту (Румунія) Раду Біг та понад 30 представників адміністрацій управління історико-культурними об'єктами, туристичних компаній, інших надавачів туристичних послуг, органів державної влади, місцевого самоврядування, науковців, інститутів громадянського суспільства Івано-Франківської та Закарпатської областей України.
15 Вересня, 2022 р., 13:34
Усиновлення завжди було непростим процесом, бо державні органи мають ретельно перевіряти кандидатів. Однак важливо усунути бюрократію всюди, де це можливо — щоб батьки та діти могли швидше знайти одне одного.
15 Вересня, 2022 р., 08:57
Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж. Тож хочемо нагадати, що на Гіді з держпослуг є всі потрібні послуги для такого транспортування. Діліться ними з усіма, кому вони можуть знадобитися. Для дозволу на перевезення
14 Вересня, 2022 р., 16:37
«Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022 рік, затвердженого розпорядженням Івано-Франківської облдержадміністрації від 02.02.2022 № 33, 13.09.2022 на території Бурштинської міської ради за участю представників управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації проведено командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту Бурштинської міської ради з визначення стану готовності до виконання завдань цивільного захисту, враховуючи дію на території нашої держави правового режиму воєнного стану.
14 Вересня, 2022 р., 15:36
Із початку липня, відколи вона стартувала, жителі області й переселенці подали 377 заяв на мікрогранти для створення чи розвитку бізнесу.
12 Вересня, 2022 р., 16:09
Дві важливі ініціативи, які сприятимуть наданню прихистку ВПО, було погоджено на Урядовому комітеті з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, соціальної політики та у справах ветеранів. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь