Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Серпня, 2022 р., 18:25
Українці почнуть отримувати електронний рецепт на антибіотики від сьогодні. Така можливість буде доступною в закладах, які підключені до електронної системи охорони здоров?я (ЕСОЗ).
01 Серпня, 2022 р., 18:24
Спільна операційна програма «Румунія-Україна» започатковує конкурс малюнків та цифрового мистецтва під назвою «Звернення до України», відкритий для всіх молодих людей Румунії та України віком від 14 до 30 років, які хочуть поділитися своїми творчими ідеями та художньо проілюструвати тему солідарності.
01 Серпня, 2022 р., 18:23
Національний банк України ініціював проведення благодійної акції "Смілива гривня". Протягом наступних трьох місяців по всій Україні триватиме збір монет номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5 і 10 гривень. Сума зібраних коштів буде перерахована на потреби Збройних Сил України. 
01 Серпня, 2022 р., 10:04
МОЗ підготував серію матеріалів про екстрену вакцинацію, щоб ви знали як захистити себе навіть після контакту зі збудником інфекції.
01 Серпня, 2022 р., 09:36
Щодня герої телекомунікаційного фронту роблять усе можливе та неможливе, аби ми могли так підтримувати одне одного. А ми сьогодні хочемо нагадати вам про держпослуги, з якими ви теж зможете зробити внесок у зв'язок українців. Встановлення споруд електрозв’язку на території населеного пункту https://bit.ly/3PJHI3k Видача ліцензії провайдера програмної послуги https://bit.ly/3RXv6aW Переоформлення ліцензії провайдера програмної послуги https://bit.ly/3OrBd4d Продовження строку дії ліцензії провайдера програмної послуги https://bit.ly/3PIZnrZ Видача дубліката ліцензії провайдера програмної послуги https://bit.ly/3yX7333 Анулювання ліцензії провайдера програмної послуги за заявою ліцензіата https://bit.ly/3z59r83 Державна реєстрація суб’єктів господарювання як суб’єктів інформаційної діяльності https://bit.ly/3zzosk1 Поширюйте цю добірку, щоб більше українців отримали цю корисну інформацію. Міністерство цифрової трансформації України
01 Серпня, 2022 р., 09:28
Відеоінструкцію «Як перевірити факт сплати внесків та набутий страховий стаж?»
01 Серпня, 2022 р., 09:09
Міністерство соціальної політики України нагадує, що в Україні за телефонним номером 15-47 цілодобово та безкоштовно діє «гаряча лінія» з питань протидії торгівлі людьми.
25 Липня, 2022 р., 21:43
Як переселенцям скористатися безоплатно меддопомогою, отримати консультації лікарів або психологів онлайн.
25 Липня, 2022 р., 21:41
Україна рухається до перемоги. Ми залучаємо підтримку всього цивілізованого світу, допомагаємо один одному, гуртуємось та працюємо. І незалежно від того, де саме перебувають тимчасово переміщені громадяни України, знаємо, що Україна впевнено рухається до перемоги над жорстоким та підступним ворогом.
25 Липня, 2022 р., 21:40
З 1 до 15 серпня буде відкрита реєстрація для проходження сертифікації педагогічних працівників у 2022 році, що відбуватиметься у два етапи:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь