Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Серпня, 2022 р., 11:45
ЧИ ОЗНАЧАЄ ДОМАШНЄ НАСИЛЬСТВО ЛИШЕ ТЕ НАСИЛЬСТВО, ЯКЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ В СТІНАХ ДОМУ?
09 Серпня, 2022 р., 10:31
Традиційно кожного року влітку триває дитяча оздоровча та відпочинкова кампанії. Діти за кошти державного і місцевих бюджетів відпочивають в оздоровчих закладах, набираються здоров’я перед початком навчального року.
08 Серпня, 2022 р., 16:18
Ця "Гаряча лінія" створена спільно ЮНІСЕФ та Українським католицьким університетом за підтримки Міністерства охорони здоров’я та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у співпраці з ГО “Асоціація сімейних медичних сестер”, ГО “Вакцинація”.
08 Серпня, 2022 р., 16:17
14 серпня Івано-Франківський національний академічний драматичний театр імені Івана Франка розпочинає 84-й театральний сезон із благодійного показу мистецького проєкту «Бій за Україну» у місті Тернопіль. А 16 серпня о 18:00 відкриє сезон на сцені в Івано-Франківську.
08 Серпня, 2022 р., 10:36
Мінрегіон розпочинає Всеукраїнський конкурс журналістських робіт «Реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади». Конкурс проводиться вже шостий рік поспіль за підтримки Ради Європи та ГО «Інтерньюз-Україна».
05 Серпня, 2022 р., 09:20
Для того, щоб зареєструватися в службі зайнятості, вам необхідно подати заяву про надання статусу безробітного до обраного вами центру зайнятості або філії регіонального центру зайнятості, будь-яким зручним для вас способом:
04 Серпня, 2022 р., 16:24
Оголошення! Запрошуємо дітей захисників України взяти участь в духовно-екологічному таборі «Метаноя», який проходитиме з 21 по 27 серпня 2022 р. в мальовничому куточку Дністровського каньйону. В програмі табору: спільна молитва, катехизація, забави, банси, розвиваючі та спортивні ігри, відпочинок на лоні природи, екскурсії. Протягом табору буде можливість духовно збагатитися та відпочити фізично і психологічно. Організатори покривають вартість проживання, харчування і трансфер з Івано-Франківська до місця таборування та в зворотньому напрямку. Для участі дитини в таборі необхідно пройти реєстрацію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/17Yq4pDbODK82AJdboOR2nKlmqhNR4q9LKKOteABkxiw/edit Кількість місць обмежена. За довідками звертайтесь за тел./вайбер/телеграм:  0680503578 (о. Михайло Дзуль).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь