Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2022 р., 10:36
Друга бустерна доза дозволяється всім повнолітнім з інтервалом щонайменше 4 місяці після першої бустерної дози. 
21 Вересня, 2022 р., 10:35
Закінчилося літо, а з ним і період оздоровлення та відпочинку для дітей. Через російську агресію не всі дитячі заклади оздоровлення та відпочинку нашої області  надавали послуги з оздоровлення та відпочинку дітям, так як приймали внутрішньо переміщених осіб, а інші - не мали відповідно облаштованих укриттів.
20 Вересня, 2022 р., 14:44
У той час як військовослужбовці захищають територіальну цілісність та суверенітет України, держава зобов’язується піклуватися не тільки про них, але й про їхні сім’ї, надаючи їм соціальні гарантії та пільги.
20 Вересня, 2022 р., 14:42
Міністерство охорони здоров’я затвердило наказ №1586, який запроваджує важливі зміни щодо вакцинації проти COVID-19. Про це на брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 
20 Вересня, 2022 р., 14:41
Ветерани та сім’ї загиблих захисників можуть отримати гроші на розвиток власної справи. Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів запустив програму #ВАРТО. Від 500 тисяч до мільйона гривень на розвиток бізнесу можуть отримати ветерани та сім'ї полеглих захисників. Також подаватися можуть юридичні особи, зареєстровані не пізніше ніж за два роки до отримання фінансової підтримки, засновниками яких є ветерани. Щоб взяти участь у програмі, треба: - заповнити аплікаційну форму; - підписати її ЕЦП; - подати до Фонду проєктну заявку в електронному вигляді у форматі PDF; - статутні документи; - витяг з ЄДР; - довідка про керівний склад; - копія УБД засновника організації-заявника; - опис проєкту та кошторис; - резюме членів команди проєкту; - термін реалізації. Заявки від аплікантів проходитимуть конкурсний відбір незалежною експертною комісією. Ті проєкти, які наберуть найбільше балів — отримають фінансування. 22 вересня представники Фонду проведуть онлайн-зустріч із зацікавленими в участі ветеранами. Зустріч відбудеться на платформі Zoom о 15:00. Аби доєднатися потрібно заповнити гугл-форму: https://forms.gle/QsnoaJyAzukFYDuq5 Прийом заявок триватиме до 5 жовтня. Якщо виникають питання, пишіть на пошту veteranfundua@gmail.com з обов’язковим зазначенням теми листа “Конкурс Проєктів”. Більше деталей на сайті УВФ: https://veteranfund.com.ua/contests/varto/.
20 Вересня, 2022 р., 10:02
Міністерство охорони здоров’я затвердило наказ №1586, який запроваджує важливі зміни щодо вакцинації проти COVID-19. Про це на брифінгу розповів заступник міністра охорони здоров’я – головний державний санітарний лікар Ігор Кузін. 
19 Вересня, 2022 р., 16:45
З24 вересня «Прикарпатський експрес» №807/808 Львів — Коломия пришвидшується та матиме додаткові зупинки в Болехові та Миколаєві-Дністровському.
19 Вересня, 2022 р., 10:38
Збирати  гриби  в  лісі  -  це  дуже  захоплююче  і  корисно,  однак  робити  це потрібно правильно. Вирушаючи в ліс, кожен повинен знати як виглядають основні отруйнігриби в українських лісах і як відрізнити їх від їстівних грибів. 
19 Вересня, 2022 р., 10:32
Урядом України прийнято постанову «Про надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь