Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Січня, 2023 р., 13:29
Узв’язку з приєднанням Фонду соціального страхування України до Пенсійного фонду України уповноваженим органом в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування наразі є Пенсійний Фонд України.
10 Січня, 2023 р., 10:43
Українці, які виїхали за кордон та досягли там пенсійного віку, можуть оформити пенсію дистанційно за допомогою вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.
10 Січня, 2023 р., 09:57
Книга є одним з головних культурних продуктів, а читання книг – необхідною умовою формування зрілої людини і розвинутого суспільства. Стан читання в Україні є без перебільшення катастрофічним і стрімко погіршується. Лише 8% українців читають книжки щодня. Половина дорослого населення ніколи чи майже ніколи не читає книжок.
09 Січня, 2023 р., 15:13
Ми впевнено протистоїмо ворогу. Ми невпинно працюємо задля перемоги. Допомагаємо країні та один одному, незалежно від того, чи знаходимось в рідній домівці, чи в пошуках безпеки знайшли прихисток в інших регіонах.
09 Січня, 2023 р., 12:07
На порталі Дія відтепер можна отримати витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР) – все як завжди просто та в кілька кліків. Це один з найпопулярніших документів для українців, які були або є підприємцями.
09 Січня, 2023 р., 11:12
Днями на засіданні уряду була прийнята постанова Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Національного переліку основних лікарських засобів». Її мета – розширити Національний перелік основних лікарських засобів новими препаратами, що були рекомендовані за результатами проведення державної оцінки медичних технологій. Це дозволить підвищити доступ українців до необхідних ефективних та безпечних лікарських засобів, вартість яких покривається за бюджетні кошти в межах програми державних гарантій медичного обслуговування.
05 Січня, 2023 р., 15:51
Можна знову отримати інформацію з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно на порталі Дія. З початком повномасштабного вторгнення держреєстри було вимкнено з міркувань безпеки. Зараз повертаємо послугу на портал.  Довідка з Державного реєстру речових прав підтверджує, що ви є власником квартири, будинку або земельної ділянки. Понад 1 мільйон українців отримують її щорічно.
05 Січня, 2023 р., 14:23
1. Витвицька сільська рада інформує про початок проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Шевченка на вулицю «Анатолія Грекова» у с. Кальна Витвицької територіальної громади та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання. Особливо запрошуємо мешканців, які проживають на вказаній вулиці, що потребують зміни назви.
05 Січня, 2023 р., 12:14
З метою унеможливити тривале виведення з ладу енергосистеми, Уряд планує низку заходів для запуску систем вітчизняних мініелектростанцій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь