Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

25 Січня, 2023 р., 15:27
Де взяти гроші на власну справу? Відповіді – на каналі @erobotanews! Найважливіші новини програми “єРобота”, історії успіху та все, що потрібно для отримання гранту! Підписуйтесь (http://t.me/erobotanews) та дізнавайтесь про найважливіше!
25 Січня, 2023 р., 15:25
Життя країни змінюється щодня. Дізнайтесь про головне на Уряд Онлайн (https://t.me/uriad24)! Підписуйтесь (https://t.me/uriad24)! @uriad24  
25 Січня, 2023 р., 09:50
Мобільний телефон став обов’язковою річчю в повсякденному житті людини. Абонентів мобільного зв’язку є більше, ніж самих українців, бо нерідко одна людина носить при собі по два мобільні телефони. Українці досі побоюються впливу базових станцій, розташованих на дахах житлових будинків, але не самих мобілок. У ВООЗ кажуть, що не мають жодних переконливих даних щодо впливу на здоров’я людини малоінтенсивного випромінювання від базових станцій мобільного стільникового зв’язку та бездротових мереж. Водночас, фактів, які б свідчили про те, що випромінювання не впливає на людину, теж немає.
25 Січня, 2023 р., 09:49
COVID-19 ВАКЦИНАЦІЯ ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я Якщо ви пропустили бустерне щеплення проти COVID-19, не біда – просто запишіться в найближчий пункт чи центр вакцинації та отримайте пропущене щеплення. Це подовжить ваш захист від важкого перебігу коронавірусної хвороби. Зверніть увагу:  Усі дорослі мають отримати первинний курс щеплень проти COVID-19 однією дозою вакцини Janssen або двома дозами будь-якої іншої антиковідної вакцини, дозволеної в Україні.
25 Січня, 2023 р., 09:48
З 1 січня 2023 року страхові виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та від нещасного випадку на виробництві здійснює Пенсійний фонд України.
24 Січня, 2023 р., 17:24
Сьогодні, 24.01.2023 року у приміщенні будинку культури с. Витвиця Благодійним фондом «Рокада» за сприяння Витвицької сільської ради в особі голови Василя Ільницького була надана благодійна допомога для внутрішньо переміщених осіб, які проживають на території громади, а саме: - Гiгiєнiчні набори -52 шт. - Гiгiєнiчнi прокладки – 240 шт. - Гелi для душу - 57 шт. - Шкарпетки – 61 пар. - Ковдри - 51 шт. - Матраци -35 шт. - Спальні мішки - 26 шт. - Ліжка розкладні -16 шт. - Сонячні лампи - 28шт. - Підгузники – 6 шт. - Светри – 30 шт. - Взуття дитяче - 10 пар - Куртки - 15 шт. Щиро вдячні керівництву БФ «Рокада» за надану благодійну допомогу.
24 Січня, 2023 р., 15:36
Платформа єДопомога розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей з різних куточків України змогли скористатися Передплатою єДопомога (далі - сертифікат). Відтепер людина, яка потребує допомоги, може використати сертифікат у всеукраїнській мережі супермаркетів “АТБ-Маркет”. Благодійники з України та з будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для родин, які потребують допомоги. Як отримати допомогу?
24 Січня, 2023 р., 15:35
Незабаром на порталі Дія сім'ї з дітьми зможуть подавати заяву на отримання допомоги від держави. Сервіси будуть доступні особам, які усиновили дитину; людям, які доглядають за хворою дитиною; особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю; одиноким матерям або батькам, які не перебувають у шлюбі. Якщо ви належите до однієї з категорій, долучайтеся до бета-тесту за посиланням.
24 Січня, 2023 р., 15:34
Щоб вакцинувати дитину 5-11 років батькам з собою потрібно мати Свідоцтво про народження дитини та посвідчення особи одного із батьків або опікуна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь