Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Лютого, 2023 р., 11:25
Дружина (чоловік) загиблого Захисника чи Захисниці України має право на пільги, визначені статтею 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», зокрема, на 50-відсоткову знижку з оплати комунальних послуг.
03 Лютого, 2023 р., 11:23
Статтею 35 Конституції України визначено, що кожен має право на свободу світогляду і віросповідання. Це право включає свободу сповідувати будь-яку релігію або не сповідувати ніякої, безперешкодно відправляти одноособово чи колективно релігійні культи і ритуальні обряди, вести релігійну діяльність.
03 Лютого, 2023 р., 11:22
Вихованцями дитячих інтернатів в Україні є майже 25 тисяч сиріт. І, на жаль, кількість таких дітей щодня збільшується через російське вторгнення…
03 Лютого, 2023 р., 11:21
ВУкраїні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога.
03 Лютого, 2023 р., 09:47
 В умовах воєнного стану єдиний номер контактного центру системи Безоплатна правова допомога 0 800 213 103 став для українців одним із найзручніших способів отримання правової інформації та підтримки.
02 Лютого, 2023 р., 16:01
Шановні роботодавці! Звертаємо вашу увагу на те, що з 28 січня 2023 року набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 24 січня 2023 року № 68 «Про затвердження технічного опису, зразка бланка, форм заяв для отримання, внесення змін та продовження строку дії дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства в Україні».
02 Лютого, 2023 р., 15:33
Для забезпечення доступу громадян України до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо. Перелік радіочастот в кожному регіоні доступний за посиланням https://cutt.ly/02KMCPE.
02 Лютого, 2023 р., 11:02
На порталі Дія доступна автоматична послуга для внутрішньо переміщених осіб – «скасування статусу ВПО». Раніше ВПО, які повернулися на місце постійного проживання, могли скористатися цим сервісом у застосунку.
02 Лютого, 2023 р., 10:25
Державна екологічна інспекція Карпатського округу  повідомляє про безумовне дотримання вимог  природоохоронного законодавства щодо незаконної рубки дерев і чагарників зелених насаджень.
02 Лютого, 2023 р., 09:11
Електронний кабінет особи з інвалідністю - зручний сервіс, який дає можливість оперативно онлайн подавати пакет документів для безоплатного отримання допоміжних засобів реабілітації (технічних та інших засобів реабілітації) (далі – ДЗР). Сервіс доступний на Порталі Централізованого банку даних осіб з інвалідністю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь