Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

23 Лютого, 2023 р., 17:26
Офіс Уповноваженого зі зниклих безвісти нагадує, що закон передбачає соціальний захист членам сімей військових і цивільних осіб, які зникли безвісти за особливих обставин. 
23 Лютого, 2023 р., 17:25
23 лютого 2023 року, Верховна Рада України прийняла урядовий проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2023 року».
22 Лютого, 2023 р., 19:59
Шановні роботодавці! Звертаємо вашу увагу на те, що з метою поліпшення ситуації на ринку праці та працевлаштування окремих категорій безробітних, яким важко знайти роботу, уряд розширив програму стимулювання роботодавців шляхом надання різного виду компенсацій.
22 Лютого, 2023 р., 19:58
Соціальна рівність, протидія дискримінації, дотримання прав та свобод людини — це базові потреби кожного громадянина. І держава створює доступні сервіси, щоб кожен зміг отримати підтримку в складних життєвих ситуаціях.
22 Лютого, 2023 р., 15:25
Дитина може хвилюватися і боятися вакцинації, а тому потребує моральної підтримки батьків: Опишіть, що буде робити медсестра, що будуть робити до, під час та після щеплення. Перегляньте разом відео або мультфільм про вакцинацію. 
22 Лютого, 2023 р., 15:23
У суботу 25 лютого 2023 року та неділю 26 лютого 2023 року на територіях навчальних закладів (гімназія, ліцеях, початкових школах)  буде проводитися гуманітарна акція від організації Siobhans Trust за підтримки депутата обласної ради Назарія Іваніва для мешканців та гостей Витвицької громади. 💙💛
21 Лютого, 2023 р., 19:54
30 січня в Україні стартувала програма обміну старих ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи. Всеукраїнська програма, метою якої є зменшення навантаження на енергосистему через заміну ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи в домівках українців, ініційована наприкінці 2022 року Президентом України Володимиром Зеленським та підтримана Президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн. Українці можуть обміняти 5 старих ламп розжарювання на стільки ж LED-ламп.
21 Лютого, 2023 р., 19:45
Сьогодні в облдержадміністрації відбулася чергова онлайн-нарада  голови облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації  Світлани Онищук із головами районних військових адміністрацій, територіальних громад, керівниками структурних підрозділів ОДА, правоохоронних органів і територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади. Одне із основних питань – формування штурмових бригад у рамках рекрутингової кампанії «Гвардія наступу».
21 Лютого, 2023 р., 15:38
А чи знали ви, що:
21 Лютого, 2023 р., 11:32
Щоб вакцинувати дитину 5-11 років батькам з собою потрібно мати свідоцтво про народження дитини та посвідчення особи одного із батьків або опікуна. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь