Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Лютого, 2023 р., 12:50
 У центрі  обслуговування  платників  Калуської  державної податкової інспекції  та  центрі надання адміністративних послуг у Верхнянській  територіальній громаді відбулися інформаційні заходи, присвячені рекрутинговій кампанії «Гвардія наступу», в яких взяли участь керівник апарату РДА Наталія Вібла, працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники Нацполіції, Національної гвардії і районного центру комплектування та соціальної підтримки, представники сільської ради.
27 Лютого, 2023 р., 11:10
На порталі Дія можна подати заяву про державну реєстрацію шлюбу й одразу обрати місце, час, формат та зал, де пройде церемонія. Весь процес триває менше 15 хвилин, а скористатися послугою можуть громадяни України, старші 18 років та які мають електронний підпис.
24 Лютого, 2023 р., 12:59
На Івано-Франківщині підходить до завершення цикл спільних нарад за участю спеціалістів Держпродспоживслужби, представників об′єднаних територіальних громад, суб′єктів господарювання, що займаються бджільництвом, громадських організацій бджолярів та суб′єктів господарювання, які здійснюють діяльність в сфері вирощування сільськогосподарських культур на відповідних територіях.
24 Лютого, 2023 р., 12:58
Постановою Кабміну Міністрів України від 21.06.2022 №738 (зі змінами) «Деякі питання надання грантів бізнесу» затверджено Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#n19
24 Лютого, 2023 р., 12:57
22 лютого 2023 року управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведено семінар-навчання для суб’єктів господарювання, що займаються виробництвом дерев’яного пакувального матеріалу, Долинської та Вигодської територіальних громад.
24 Лютого, 2023 р., 11:38
Сьогодні – рівно рік, як 24 лютого 2022 року Росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну.
23 Лютого, 2023 р., 17:32
Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності МКІП запустив кампанію, у якій розповідає українцям про маніпуляції в час війни. Бачите емоційне повідомлення в Телеграм-каналі з купою знаків оклику, без посилань на першоджерело та фактів? Оминайте цей канал десятою дорогою! Це — одна з маніпуляцій. Не ведіться. Викривайте маніпуляцію — долайте ворога!  
23 Лютого, 2023 р., 17:28
«Військові» пенсії призначаються та виплачуються військовослужбовцям після їх звільнення зі служби. Водночас, виплата «військових» пенсій не припиняється у разі повторного прийняття пенсіонерів з числа військовослужбовців на військову службу: - за призовом під час мобілізації, на особливий період, - за призовом резервістів в особливий період, - за контрактом під час дії особливого періоду на строк до його закінчення або до дня звільнення. Після звільнення зі служби пенсії таких військовослужбовців переглядаються з урахуванням додаткової вислуги років та грошового забезпечення, що визначається за останньою посадою на час повторного звільнення зі служби. Для перерахунку пенсії уповноважений орган силового міністерства або відомства, з якого військовослужбовець звільнився зі служби, надає: грошовий атестат, довідку про додаткові види грошового забезпечення та розрахунок вислуги років військовослужбовця. Довідково: такі положення містять Закон України від 09 квітня 1992 № 2262-ХІІ «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб» (стаття 2), Порядок подання та оформлення документів для призначення (перерахунку) пенсій відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», затверджений постановою Пенсійного фонду України від 30 січня 2007 № 3-1.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь