Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Лютого, 2023 р., 09:21
У межах Національної кампанії «Гвардія Наступу» створено 8 добровольчих підрозділів Один з них – це «Сталевий кордон» (бригада Державної прикордонної служби України). У лавах підрозділу вже є герої, які захищали кордон з агресором, боронили Азовсталь та воювали на Бахмутському напрямку. Для виконання завдань мобільний прикордонний загін має на озброєнні протитанкові й артилерійські розрахунки, групи аеророзвідки та розрахунки ПЗРК. Перші на кордоні, перші в наступі!
16 Лютого, 2023 р., 13:09
Уразі смерті пенсіонера допомога на поховання виплачується особам, які здійснили поховання. Розмір допомоги на поховання залежить від закону, відповідно до якого було призначено пенсію. 
16 Лютого, 2023 р., 11:12
Шановні відвідувачі!
16 Лютого, 2023 р., 09:37
Питання захисту прав членів родин зниклих безвісти та загиблих військовослужбовців перебуває у віданні та залишається на контролі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця.
16 Лютого, 2023 р., 09:11
Рецептурні ліки використовуються у лікуванні багатьох захворювань. Проте прийом таких ліків суворо контролюється, оскільки існує ризик загрози здоров’ю споживача у випадку їхнього неправильного використання. Саме тому отримати/придбати такі ліки можна виключно за наявності рецепту.
15 Лютого, 2023 р., 13:25
Міністерство охорони здоров’я нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи спрощена. 
15 Лютого, 2023 р., 11:09
Шановні прикарпатці! 
15 Лютого, 2023 р., 09:54
Афганістан… Він ще довго буде болем відлунювати в наших серцях. Поки живі ветерани-учасники тієї страшної війни, поки житимуть матері, сини яких уже ніколи не переступлять поріг рідного дому, поки не вернеться з полону останній наш солдат, поки живе пам’ять… 
14 Лютого, 2023 р., 13:01
Усічні 2023 року завершено реформу монетизації пільг. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг їх одержувачам з січня цього року надаються виключно у грошовій готівковій формі. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь