Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Лютого, 2023 р., 10:06
 Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Одним із таких підрозділів є бригада «Лють».
10 Лютого, 2023 р., 10:04
Держава разом із громадськими організаціями та фондами активно впроваджує політику, спрямовану на захист довкілля та розвиток екоактивізму у громадах. 
09 Лютого, 2023 р., 16:53
Наразі до «Гвардії наступу» через сайт (https://storm.mvs.gov.ua/) подали заявки 10,5 тисяч осіб, через ЦНАПи – 6,5 тисяч, за телефоном «гарячої лінії» (0800100020) проконсультували 3,5 тисячі громадян. Про це міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».
09 Лютого, 2023 р., 16:52
Для забезпечення доступу громадян України до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, налаштовуйте FM-хвилю Українського Радіо. Перелік радіочастот в кожному регіоні доступний за посиланням https://cutt.ly/j9KxIrg.
09 Лютого, 2023 р., 16:39
Субсидія — це адресна допомога, що надається на погашення витрат з оплати житлово-комунальних послуг. Призначається вона, якщо доходи мешканців домогосподарства, що проживають в житловому приміщенні, не дають змоги самотужки платити за житлово-комунальні послуги, оплачувати витрати на управління багатоквартирним будинком, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива. 
09 Лютого, 2023 р., 16:38
У країні розпочалася національна кампанія із формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Ці підрозділи складатимуться винятково із добровольців та вмотивованих патріотів України, котрі хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від ворога. У рамках кампанії буде створено 8 бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» і «Азов». Долучитися до них можна у ЦНАПі в Калуші, по вул. Богдана Хмельницького, 52. А загалом на теренах Прикарпаття у 7-ми ЦНАПах мжна вступити до лав «Гвардії Наступу». ЦНАПи працюватимуть кожного дня з 9:00 до 19:00 год. Якщо потрібно обміркувати рішення, є запис онлайн. Заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи. Для запису необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код.
09 Лютого, 2023 р., 10:47
Українці, які перебувають у Євросоюзі, зможуть і надалі телефонувати рідним за діючими в Україні тарифами. Загалом 27 вітчизняних і європейських операторів мобільного та фіксованого зв’язку на 6 місяців продовжили дію угоди про доступний роумінг. Вони й надалі надаватимуть один одному послуги за зниженими цінами. 
09 Лютого, 2023 р., 10:13
Українські сейсмологи кажуть про можливі підземні поштовхи на території України. Втім, хоч вони й не становитимуть загрози населенню, українцям не завадить запам’ятати декілька правил, як діяти під час такої стихії. 
08 Лютого, 2023 р., 16:07
Досвід українців ще у 2014 році показав, що добровольці формують підрозділи, які вирізняються своїм бойовим духом, успіхами, перемогами й досягненнями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь