Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Березня, 2023 р., 10:22
Уряд ухвалив постанову, яка дозволяє запустити наступний етап медичної реформи. Вона передбачає оновлення підходів до визначення госпітальних округів та впровадження сучасних підходів до формування мережі медзакладів. 
28 Лютого, 2023 р., 15:06
Відповідно до інформації Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, в особистому селянському господарстві одного із населених пунктів Бериславського району Херсонської області зареєстровано випадок захворювання на африканську чуму свиней свійської свині (1 голова, 10 місяців).
28 Лютого, 2023 р., 11:37
Зважаючи на важливість забезпечення запасами крові під час повномасштабної війни, в Україні триває загальнонаціональна акція «Твоя кров може воювати. Стань донором».
28 Лютого, 2023 р., 10:27
28 лютого 2023 року у відділі обслуговування громадян №5 (сервісного центру) з 10 години до 11 години відбудеться «пряма телефонна лінія» з питань пенсійного забезпечення.
28 Лютого, 2023 р., 10:15
Відео з інтерв’ю з главою МВС Ігорем Клименком тут: https://youtu.be/0xUeuj_6gZk
28 Лютого, 2023 р., 10:12
Через війну в Україні зростає кількість поранених захисників та захисниць, а також цивільних громадян, які потребують подальшої комплексної реабілітації для відновлення та повернення до повноцінного активного життя. Саме тому держава дбає про забезпечення сучасної, доказової та ефективної реабілітації, доступ до якої має бути без бюрократії та зайвих паперів для всіх українців, які цього потребують. Для цього весь процес реабілітації пацієнта уже з травня буде супроводжуватися в електронній системі охорони здоровʼя (ЕСОЗ). Передусім, це дозволить зберігати відповідні дані про здоровʼя пацієнта в єдиному місці – електронній картці. Тобто пацієнту більше не знадобиться шукати, збирати та роками зберігати паперові довідки, передбачені в цьому процесі.
28 Лютого, 2023 р., 10:10
У медичних закладах, які мають договір із НСЗУ Національна служба здоров'я України, анестезія включена в послугу, яка надається і покривається Програмою медичних гарантій. Тобто пацієнт не повинен платити за анестезію. Незалежно від того плановою є операція чи ургентною, а також у разі інших втручань, під час діагностики чи лікування.
28 Лютого, 2023 р., 09:16
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області звертає увагу суб’єктів господарювання:  Комунікативна платформа з технічного регулювання в Україні надає можливість представникам бізнесу отримати відповіді на актуальні питання з приводу створення якісної продукції, що відповідає національним та міжнародним стандартам.
28 Лютого, 2023 р., 09:14
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області нагадує операторам ринку харчових продуктів:  Міністерство юстиції України 15.11.2022 р. зареєструвало наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20.10.2022 р. № 813 «Про затвердження Гігієнічних вимог до виробництва та обігу харчових продуктів тваринного походження».
28 Лютого, 2023 р., 09:13
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь