Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Січня, 2023 р., 08:53
 З 1 січня 2023 року остаточно почав діяти закон України, що забороняє розповсюджувати тонкі й надтонкі поліетиленові пакети (так звані "маєчки" та інші маленькі) товщиною до 50 мкм. Навіть у якості первинного пакування для сипучих продуктів, риби та мʼяса. Навіть на платній основі.
17 Січня, 2023 р., 08:52
Українці цілий рік сплачують фіксовану суму за доставку газу (т. зв. абонплата). Ця сума залежить від двох показників: тарифу тієї компанії, яка займається розподілом газу, а також кількості газу, яку використано з жовтня 2021-го до жовтня 2022-го.
16 Січня, 2023 р., 16:28
З 1 січня 2023 року остаточно почав діяти закон України, що забороняє розповсюджувати тонкі й надтонкі поліетиленові пакети (так звані "маєчки" та інші маленькі) товщиною до 50 мкм. Навіть у якості первинного пакування для сипучих продуктів, риби та мʼяса. Навіть на платній основі.
13 Січня, 2023 р., 15:42
З 2 січня 2023 року по 1 квітня 2023 року проводиться відбір кандидатів до вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів вищих навчальних закладів та до військових коледжів сержантського (старшинського) складу вищих військових навчальних закладів.
13 Січня, 2023 р., 15:18
За результатами щоденного моніторингу радіаційного фону, який проводиться спільно з фахівцями  Івано-Франківської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби, в місті Івано-Франківську перевищень рівнів природних фонових значень не відзначалося.
13 Січня, 2023 р., 15:17
В рамках проекту, з метою забезпечення поінформованості споживачів та представників бізнесу щодо прав та зобов’язань сторін у сфері захисту споживачів, сприяння швидкій взаємодії під час вирішення споживчих спорів, спеціалісти управління захисту споживачів Держпродспоживслужби Івано-Франківщини пропонують до уваги  пам’ятки про основні принципи та заборони у сфері законодавства про рекламу, які стануть в нагоді як рекламодавцям, розповсюджувачам та виробникам реклами, так і її споживачам.
13 Січня, 2023 р., 15:10
За місяці карантину, а потім війни, наше суспільство звикло до практики організації онлайн-навчання. Але якщо старшокласникам і студентам вдалося легко пристосуватися, то учням та їхнім батькам довелося зіткнутися з труднощами.
13 Січня, 2023 р., 14:39
Мати щирі наміри комусь допомогти – це нормально. Утім перш ніж ви запропонуєте допомогу, упевніться, що людина насправді цього потребує в конкретній ситуації і за певних обставин.
11 Січня, 2023 р., 12:15
Сьогодні Уряд ухвалив постанову про експериментальний проєкт для ефективного споживання електроенергії. Українці зможуть обміняти по 5 ламп розжарювання на 5 світлодіодних ламп за підтримки ЄС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь