Витвицька громада
Івано-Франківська область, Калуський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Долинський відділ Калуського районного відділу ДУ "Івано - Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України

14 Вересня, 2023 р., 12:47
12 та 13 вересня спеціалістами  Долинського відділу Калуського районного відділу ДУ «Івано-Франківський ОЦКПХ МОЗ» було проведено моніторингові візити в комунальні заклади охорони здоров’я Витвицької територіальної громади, Болехівської міської ради та робочі зустрічі із суб’єктами підприємницької діяльності, що провадять господарську діяльність з медичної практики.
13 Вересня, 2023 р., 13:43
Якщо ви запідозрили у когось або у себе ознаки інсульту – необхідно негайно викликати швидку медичну допомогу. Найгірше у цій ситуацій – чекати, що симптоми минуть самі, адже можливість надати ефективну допомогу і відновити кровопостачання мозку зберігається лише 4,5-6 годин, після чого ділянки мозку до яких не надходить кров, помирають.
12 Вересня, 2023 р., 10:37
            Тютюнопаління серед підлітків – це велика і глобальна проблема та велика небезпека для здоров’я нації, сильно впливає на емоційний і соціальний розвиток молоді. Основними аспектами пов’язані з цією проблемою є: виникнення захворювання легень, серцево-судинні захворювання, астма, проблеми з зубами і яснами, органи і системи організму дитини розвиваються повільно та пошкоджуються.
08 Вересня, 2023 р., 10:33
В осінній час у людини стає менше вітамінів через зниження корисних продуктів. Дітей така особливість стосується більше, тому як такий організм вимогливіший до елементів. Тому лікарі –гігієністи рекомендують  найкраще осіннє харчування для дітей.
08 Вересня, 2023 р., 10:32
Хвороба брудних рук або як ще її називають в народі хвороба Боткіна, хвороба чи  жовтуха – це є вірусний гепатит А. Вірусний гепатит А -  гостре інфекційне захворювання  з фекально-оральним механізмом передачі інфекції, переважним ураженням печінки і травного каналу.
05 Вересня, 2023 р., 13:05
        На жаль, інсульти стали не просто часто зустрічатися і знайомі майже кожному з нас через друзів чи близьких, які зіткнулися з цією проблемою. Проблема боротьби з інсультом набула світового значення, адже є однією з  головних причин смертності. В Україні щороку стається близько 100 тисяч випадків інсульту і майже кожен третій хворий помирає.
05 Вересня, 2023 р., 11:02
Час від часу появляються повідомлення про захворювання, які не дають спалахів, але грізні своїми ускладненнями. До таких захворювань належить ієрсиніоз, який називається «хворобою з холодильника».
05 Вересня, 2023 р., 11:00
Саме так відповіло 90.2% учнів, які брали участь в онлайн-анкетуванні, яке було ініційовано Державною установою «Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб». Анкетування проводилося з 26.05 по 26.06.2023 року  серед  дітей 14-17 років, які навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах Прикарпаття, зокрема і серед учнів Долинської, Витвицької, Вигодської  територіальних громад та Болехівської міської ради.
01 Вересня, 2023 р., 15:00
Вірус Коксакі (ще його називають «синдром рука-нога-рот»)  - це надзвичайно заразне вірусне захворювання із групи ентеровірусів, які добре розмножуються в шлунку і кишечнику людини. Інфекцію вірусу вперше виявили в маленькому містечку Коксакі в США, звідки і назва. Нерідко його плутають з алергією або вітрянкою, оскільки клінічні прояви цих захворювань досить схожі.
01 Вересня, 2023 р., 09:35
Алкоголь серед підлітків.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь